Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Cei mai buni pantaloni scurți de alergare Nike pentru bărbați

Pantalonii scurți de alergare de înaltă calitate, care se potrivesc bine, te pot ajuta să eviți frecarea și să te menții răcoros, uscat și confortabil kilometru după kilometru. Citește sfaturile Nike pentru a găsi cea mai potrivită pereche pentru tine.

Pentru a alerga fără să-ți faci griji în privința vremii, ai nevoie de îmbrăcăminte de performanță, pregătită pentru orice, precum un pantalon scurt de alergare conceput ținând cont de atlet și de vreme, care oferă sprijin și ajută la menținerea corpului inferior uscat și confortabil. Cu o varietate de lungimi, caracteristici și modele diferite, pantalonii scurți de alergare pentru bărbați Nike oferă o mulțime de beneficii, indiferent de locul în care alergi.

Nike produce echipament care îi împinge pe alergători, le îmbunătățește performanța, oferind în același timp materiale și inginerie de calitate. 

Pantaloni scurți Nike, cu ajustare lejeră, cu potrivire normală

Pantalonii scurti de alergare Nike Regular Fit pentru bărbați sunt largi, respirabili și ușori. În plus, aceștia încorporează de obicei o talie elastică și un șnur pentru a personaliza potrivirea. Acest tip de pantaloni scurți Nike bărbați este disponibil pe diverse lungimi, de la modele complet scurte la croi din ce în ce mai lung, care adaugă mai multă protecție. Lungimea unui pantalon scurt de alergare standard se măsoară la nivelul interiorului piciorului, adică de la partea superioară a coapsei interioare până la deschiderea piciorului. Dimensiunile disponibile pentru pantaloni scurți Nike de alergare sunt de 5, 10, 13 și 18 centimetri.

Pantaloni scurți Nike skinny

Dacă preferi să alergi într-o pereche de pantaloni scurți Nike care îmbrățișează corpul și îți oferă sprijin, alege pantaloni scurți skinny sau colanți de alergare de lungime medie. Acest tip de pantaloni scurți Nike te poate ajuta să previi frecarea și, în plus, unele modele încorporează o căptușeală interioară scurtă pentru a oferi un suport mai mare. Un pantalon de compresie sau strat de bază poate face același lucru. Pe lângă compresie și aerodinamică, un astfel de pantalon scurt poate oferi beneficii de performanță, cum ar fi timpul redus de recuperare după exerciții intense.

Dacă vrei mai multă protecție, poartă pantaloni scurți normali peste cei skinny. Modelele pentru bărbați doi în unu sunt și ele disponibile dacă vrei tot ce este mai bun.

Pantaloni scurți Nike cu sau fără căptușeală

Dacă pantalonii scurți skinny nu sunt tocmai pe placul tău, dar îți dorești un sprijin suplimentar, îți recomandăm să încerci un pantalon scurt de alergat căptușit. Aceste stiluri pot ajuta la prevenirea frecării la fel ca o pereche de pantaloni scurți skinny, deoarece reduc frecarea cu pielea în timp ce elimină umezeala pentru a te menține rece și respirabil. Nike produce, de asemenea, pantaloni scurți fără căptușeală, deoarece unii bărbați preferă să poarte lenjerie intimă care elimină umezeala sau pantaloni scurți de compresie sub pantalonii scurți de alergare în loc de o căptușeală încorporată.

Buzunare

Dacă îți place să asculți muzică sau îndrumări audio de alergare din aplicația Nike Run Club în timp ce alergi, vei dori un loc sigur în care să-ți depozitezi telefonul sau alte articole esențiale în timpul sesiunilor tale. De aceea, pantalonii scurți de alergare cu buzunare sunt atât de practici. Nike produce pantaloni scurți cu buzunare încorporate, laterale, interioare și cu fermoar în spate. Unele au mai multe buzunare pentru a stoca separat alte lucruri mici, precum cheile sau un card.

Țesături care elimină umezeala

Când alergarea se încălzește, țesăturile care gestionează umezeala te mențin rece. Pantalonii scurți Nike Dri-FIT sunt proiectați pentru a îndepărta umezeala de pe corp și pentru a o dispersa pe suprafața materialului, astfel încât să se evapore mai repede. De asemenea, se usucă rapid, așa că este o idee bună să ai o pereche de astfel de pantaloni scurți Nike în dulap în care să alergi când plouă.

Materiale durabile

Mulți pantaloni scurți Nike pentru alergare, pentru bărbați, sunt fabricați cu cel puțin 50% materiale durabile, cum ar fi poliesterul reciclat, care este fabricat din sticle de plastic care sunt curățate, mărunțite și transformate în bile de plastic care ulterior devin un fir de înaltă calitate.

Stil

Deși nu este cel mai important lucru la care să te gândești, să-ți placă felul în care arăți în hainele de alergat te poate ajuta să te motivezi să alergi mai mult și mai des. 

Când cumperi o nouă pereche de pantaloni scurți de alergare, îți recomandăm cu siguranță să acorzi prioritate performanței, confortului, durabilității și respirabilității acestora față de aspectul lor, cum ai face în cazul unor pantaloni casual bărbați. Dar și aspectul este un lucru foarte important la care să te gândești. Studiile au arătat că oamenii cărora le place felul în care arată în echipamentul de alergare aleargă mai des și pe distanțe mai lungi decât oamenii cărora nu le place. Așa că să cumperi o pereche de pantaloni scurți Nike în care arăți bine nu este în zadar, pentru că te poate ajuta de fapt să rămâi pe drumul cel bun cu antrenamentul și să-ți atingi obiectivele de sănătate și fitness.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?