Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Taekwondo – Medalii pentru AS Dragon Club Focșani la Campionatul Național de copii, juniori și cadeți și la Campionatul Universitar!

  • Două medalii de aur, două medalii de argint și una de bronz la copii, o medalie de aur și una de argint la Campionatul Universitar

Sportivii de la AS Dragon Taekwondo Focșani au concurat în zilele de 14 și 15 mai la două competiții de nivel național – Campionatul Național de copii, juniori mici și cadeți și Campionatul Universitar. Ambele concursuri au avut loc în Sala Sporturilor din Iași. La copii, juniori și cadeți, clubul focșănean a intrat în concurs cu șapte sportivi care au obținut cinci medalii – patru la individual și una cu echipa. Au primit medaliile de aur pentru locul 1, Denis Fodolică la juniori mici, categoria +40 kg., și echipa de juniori mici, pentru locul al doilea au fost medaliați cu argint Ștefan Voicu, la juniori mici, 40 kg. și Ștefan Vasilache, la cadeți -57 kg., iar pe locul al treilea, cu medalie de bronz s-a clasat Ianis Fodolică, la copii -35 kg.

La Campionatul Studențesc, Cristian-Robert Mălureanu a devenit campion la -87 kg. iar la +87 kg. Teodor Marcu s-a clasat al doilea și a fost medaliat cu argint. Ambii sportivi sunt legitimați la AS Dragon Taekwondo Focșani, dar în competiție au reprezentat universitățile unde sunt studenți – Cristian-Robert Mălureanu la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, Facultatea de Inginerie iar Teodor Marcu, Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti.

Sensei Cristi Mălureanu, managerul Dragon Taekwondo Club Focșani, a felicitat și prin intermediul Monitorului de Vrancea sportivii pentru prestația de la cele două competiții și le-a mulțumit părinților pentru ajutorul dat pentru participarea la concursuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?