Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Primăria Adjud vinde chiriașilor 26 de locuințe construite prin ANL

Primăria Municipiului Adjud va vinde 26 de apartamente către persoanele care le dețin deja în chirie. Aparatmentele respective se află în blocuri situate pe străzile Emil Botta și Republicii, construite prin Agenția Națională a Locuințelor (ANL). Decizia va fi luată în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Adjud care va dezbate 26 de proiecte de hotărâre ce vizează vânzarea în rate lunare pentru marea majoritate a locuințelor sau cu plata integrală pentru câteva dintre acestea. Valoarea locuințelor a fost stabilită conform prevederilor legale și variază între 86 de mii de lei și aproximativ 150 de mii de lei.

Tot în ședința de joi, plenul Consiliului Local va avea de dezbătut 48 de proiecte din care amintim: Proiect de hotărâre privind aprobare „PUZ – construire hotel s+p+4e cu săli restarurant, depozit + showroom, hală producție, cosmetică auto self service”; Proiect de hotărâre privind aprobare PUZ – „Atragere în intravilan – lotizare construire cartier locuințe și servicii complementare nepoluante”; Proiect de hotărâre privind atribuirea denumirii unor străzi nou create în municipiul Adjud; Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetelor municipiului Adjud la data de 31.03.2022 pe structura celor două secțiuni, respectiv secțiunea de funcționare și secțiunea de dezvoltare; Proiect de hotărâre privind aprobarea premierii sportivului Novac Alexandru-Mihăiță pentru performanțe deosebite obținute în competițiile sportive interne și internaționale oficiale-proba de aruncare a suliței; Proiect de hotărâre privind aprobarea numărului și cuantumului burselor pentru elevii de la cursurile cu frecvență din învățământul preuniversitar de stat din municipiul Adjud în semestrul II al anului școlar 2021-2022.

Tot în ședința de joi vor fi dezbătute câteva proiecte care vizează vânzarea cu preemțiune a unor terenuri situate în intravilanul municipiului Adjud. În aceeași ședință va fi dezbătut și proiectul de hotărâre privind modificarea statului de funcții al Spitalului Municipal Adjud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?