Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO: Gimnastică – Ediție aniversară memorabilă a Cupei ”Andreea Răducan”, la Bârlad

  • Sportivele de la CSS Focșani au obținut nouă medalii – una de aur, trei de argint și cinci de bronz

“Întâmpinăm cu mare bucurie cea de-a 10-a ediție a Cupei de Gimnastică ”Andreea Răducan”. Este o ediție aniversară și sunt convinsă că va fi una memorabilă”, aprecia marea campioană a gimnasticii românești și a celei mondiale înainte de competiția care îi poartă numele și care a avut loc la Bârlad, sâmbătă, 21 mai, în sala de sport a Școlii Gimnaziale Episcop Iacov Antonovici. Pentru sportivii și antrenorii de la CSS Focșani a fost cu adevărat o ediție meomorabilă, așa cum avea să-mi declare profesorul Florin Roșioru, coordonatorul secției de gimnastică a CSS Focșani. ”De la sală până la organizare, totul a fost la superlativ. Felicit din toată inima pe Andreea Răducan și pe toți cei care s-au ocupat de organizarea și desfășurarea acestei competiții de excepție”, mi-a mai spus Florin Roșioru.

Și rezultatele sportivelor de la CSS Focșani au fost foarte bune. Însumat, micuțele gimnaste – de 8-10 ani – de la Focșani au obținut la Cupa Andreea Răducan, ediția a 10-a, nouă locuri de podium – un loc 1, 3 locuri 2 și 5 locuri 3.

A câștigat medalia de aur la sărituri la junioare 3 nivel 7 Adda Popescu, eleva profesorilor antrenori Doinița Vulcan și Dănuț Vulcan. Cu medalii de argint au încheiat concursul eleva acelorași antrenori la junioare 3 nivel 6 Ilinca Roșioru la individual compus și sol și, la aceeași categorie de vârstă, Beatrice Antonache, pregătită de profesorii antrenori Mirela Danțiș și Florin Roșioru. Pe locul 3, cu medalii de bronz s-au clasat la paralele, junioare 3 nivel 6 Ilinca Roșioru, la paralele, Ana-Maria Banu, pregătită de profesoarele antrenoare Daniela Trandafir și Nicoleta Parîng, la bârnă și sol și, la junioare 3 nivel 7, Daria Cristea, eleva profesorilor antrenori Mirela Danțiș și Florin Roșioru la individual compus și bârnă.

La Cupa ”Andreea Răducan” au participat peste 100 de gimnaste, de la CSM Onești, CSS Focșani, SCM Bacău, CSS Steaua, CSA Steaua, CS Dinamo București. Toate sportivele au primit premii în produse, iar gimnastele care au urcat pe podium au primit și premii în bani, diplome si trofee.

Cupa Andreea Răducan, ediția a 10-a a fost onorată de prezența președintelui COSR, Mihai Covaliu, a antrenorului federal Octavian Bellu și a vicepreședintei FR Gimnastică, Maria Fumea. Pentru cele mai mici gimnaste de la CSS Focșani, cele de 7și 8 ani, urmează la 4 iunie participarea la ”Steluțele Gimnasticii”, competiție are va avea loc la Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?