Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

VIDEO și FOTO: Bazinul de Înot de la Focșani, „cel mai frumos și cel mai curat din țară”. Steaua București, câștigătoarea Cupei României la polo feminin

Cupa României la Polo Suzuki – Feminin Senioare – Ediția 2022 s-a desfășurat de vineri până duminică la Bazinul de Înot Didactic din Focșani. S-au întrecut cele mai puternice echipe de polo feminin – senioare din țară (CSA Steaua, CS Dinamo, CS Rapid și CS Târgu Mureș), câștigătoare fiind Steaua București. „Felicitări campioanelor! Felicitări tuturor echipelor participante!”, a transmis președintele Consiliului Județean Vrancea, Catalin Toma. 

Vineri, Toma i-a invitat pe toți iubitorii sportului de apă la acest eveniment important din calendarul competițional național, care a avut loc la Focșani. ”Le urez succes tuturor celor care vor intra în această frumoasă competiție, în bazinul administrat de Consiliul Județean, care va găzdui meciuri de polo pe parcursul a trei zile. Mă bucur că putem deschide județul Vrancea și pentru competiții sportive de acest nivel”, a declarat vineri Cătălin Toma în cadrul conferinței de presă de la debutul evenimentului.

Florin Ardelean, secretarul general al Federației Române de Polo și Johanna Tóth, căpitanul naționalei României și al echipei Rapid București, au subliniat faptul că Bazinul de polo din Vrancea este cel mai bine întreținut din toată țara. ”Mă simt onorat că am revenit pentru a patra oară la Focșani. Bazinul este excelent, consider că este cel mai frumos și mai curat bazin din țară. Știu că aici sunt foarte mulți iubitori ai acestui sport”, a afirmat Florin Ardelean.

Competiția a fost organizată de Federatia Română de Polo, în parteneriat cu Consiliul Județean Vrancea. Intrarea la meciuri a fost liberă. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?