Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605
Ediția: Marți 16 aprilie 2024 Nr. 6605

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Final de play-off cu victorie focșăneană!

  • CSM Focșani 2007 – Aerostar Bacău 3-1 (0-1)

Formații

CSM Focșani 2007: Lazăr – Juncănaru ,Săpunaru, Bratu, Negoiță – Manu, Taciuc (46 Panaite), Rogoveanu (Stoica), Băciuț (Dănilă) – Dascălu (Predoiu) – Pasăre (46 Lemac).  

Aerostar Bacău: Mocanu – Bobîrnac, Benchea, Vișinar, Bacalu – Belciu, Horia, Pavel, Zaharia – Chirilă, Vraciu. Au mai jucat Tofan, Viorică, Coroamă, Căpușă.   

CSM Focșani 2007 a încheiat evoluțiile în play-off-ul seriei a 2-a a Ligii a III-a cu partida disputată vineri, 20 mai, pe Stadionul Milcovul în compania Aerostar Bacău. Jocul a început cu presiune focșăneană în jumătatea băcăuanilor, concretizată într-o serie de patru situații din care putea să iasă gol în primele 20 de minute: în minutul 3, Pasăre a câștigat un duel pe stânga, a tras tare la poartă și Mocanu a respins, așa cum avea să o facă și în minutul 5 la șutul de la 20 de metri al lui Taciuc urmat cornerul de după care mingea lovită cu capul de Bratu a trecut foarte aproape de stâlp; în minutul 17, Dascălu a reluat peste transversală după cornerul bătut de Taciuc iar în minutul 21, Taciuc a șutat prin suprindere, de jos, de la 28 de metri și portarul oaspeților a respins cu piciorul. După care gazdele au mai domolit presiunea și în minutul 38 Vraciu a fost la timp la întâlnirea cu mingea centrată din corner și a trimis-o, din mijlocul careului, imparabil, în plasa porții lui Lazăr. La pauză, Marius Bratu a mutat decisiv trimițându-i pe teren pe Panaite în apărare – și l-a readus pe Săpunaru la mijloc – și pe Lemac în atac. Vârful Focșaniului, care este la ”doar 10 la sută din potențial” cum mi-a spus după meci secundul Octavian Bucătaru, avea să fie determinant în obținerea unei victorii limpezi!          

În minutul 46, Lemac a șutat la poartă, mingea a ricoșat spre tușă din stânga de unde tot el, după ce a striga ”bara a doua”, a trimis mingea cu exteriorul piciorului stâng acolo unde a spus și, venit din dreapta Băciuț reluat mingea cu capul din 2 metri în plasa porții lui Mocanu pentru 1-1. În minutul 50 Manu a înscris un gol de autor după o cursa pe stânga și șutul în colțul lung și s-a făcut 2-0. În minutul 83, puștiul de 16 ani, Dănilă, și-a arătat calitățile: pe stânga, l-a făcut un ochi pe față unul pe dos pe fundașul care-l marca, s-a dus la linia de fund de unde a centrat la Lemac la 6 metri, a urmat pasa înapoi la Săpunaru și șutul imparabil al acestuia pentru 3-1.

CSM 2007 a făcut o bună repetiție pentru meciul din semifinala barajului cu Dante Botoșani, pe care-l va disputa miercuri, 25 mai, de la ora 18:00, pe stadionul Milcovul. Echipa focșăneană a reușit să termine meciul fără jucători cu accidentări care să-i facă indisponibili și fără cartonașe care să atragă suspendare pentru meciul următor. Lovitura de începere a meciului a fost dată de Emilian Chivu, fostul jucător al Focșaniului și Panciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?