Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Două autocamioane și un autoturism, implicate într-un accident pe centura Focșaniului

Prin apel 112 a fost sesizată producerea unui accident rutier pe centura municipiului Focșani, în zona intersecției cu Drumul Județean 204 D.
Conform apelului, în coliziune sunt implicate 2 autocamioane și un autoturism.

UPDATE! În urma producerii coliziunii, a rezultat rănirea ușoară a trei persoane din autoturism. Se circulă alternativ pe sensul Focșani-Bacău, iar polițiștii rutieri sunt prezenți pentru fluidizarea traficului.

Biroul de presă al IPJ Vrancea

Accident cu persoane încarcerate pe Calea Moldovei din municpiul Focșani
Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervin la acest moment la un accident rutier produs pe Calea Moldovei din municipiul Focșani în care au fost implicate două autocamioane și un autoturism. În urma impactului dintre acestea se pare că 3 persoane au rămas încarcerate în autoturism. Pompierii acționează cu 1 autospecială de descarcerare, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD. Totodată, la fața locului s-au deplasat și 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

UPDATE! Persoanele surprinse în autoturism au fost evacuate până la sosirea forțelor de intervenție. Acestea au fost preluate și transportate la spital de ambulanțele S.A.J. La locul accidentului, pompierii au decuplat bornele autoturismului și au asigurat măsurile P.S.I.

Compartimentul de informare ISU Vrancea

Sursa foto: ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?