Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

FOTO: Suraia. Proiecte pentru realizarea de trotuare și promovarea obiectivelor culturale

Primăria Suraia a scos la licitație execuția lucrărilor la obiectivul „Amenajare trotuar, comuna Suraia, judetul Vrancea“. Proiectul prevede realizarea de trotuare cu structură rutieră în lungime de 5920 metri. Valoarea totală estimată este de 1,3 milioane de lei. „Continuăm proiectele bune pentru dezvoltarea comunei Suraia. Astăzi am scos la licitație execuția proiectului pentru realizarea de trotuare, pe Principala 1, în lungime de 5,9 kilometri. Este o investiție necesară, cetățenii comunei vor putea circula în siguranță și va aduce și un plus în amenajarea urbanistică a localității noastre. Să auzim numai de bine!“, a scris primarul Maria Stroe pe pagina sa de facebook.

Edilul șef a mai anunțat că zilele acestea a finalizat pliantul pentru promovarea obiectivelor culturale din Suraia. „De vreo trei săptămâni, elevii de la Clubul meseriilor rurale au tot fotografiat obiectivele, căutând zile cu lumina potrivită, evitând zilele în care se făceau anumite lucrări de reparații sau de modernizare, apoi au sortat fotografiile, în același timp, au căutat și au sistematizat informații despre obiective, apoi, Alina a trecut la munca de la PC“, a anunțat primarul Maria Stroe.

Administrația locală mai are în derulare și alte proiecte de investiții. Dintre acestea amintim proiectul privind construirea a două blocuri de locuințe sociale la Suraia cu câte 12 apartamente fiecare. Fiecare bloc va avea demisol, parter și două etaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?