Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Fotbal, Liga a III-a – Final de play-off cu focșănenii pe Milcovul!

Astăzi, 20 mai, se încheie jocurile play-off-ului Ligii a III-a la fotbal. În seria a 2-a, CSM Focșani 2007 va întâlni pe Aerostar Bacău, de la ora 17:00. În actualul campionat, trei partide dintre cele două formații s-au încheiat la egalitate, o dată 1-1 pe Milcovul, de două ori 0-0 la Bacău și la Focșani, în play-off și o dată victorie focșăneană cu 2-0 pe stadionul Aerostar. Altfel spus, între cele două formații există un echilibru evident al exprimării fotbalistice. În partida de astăzi, este posibil să fie din nou egalitate, ceea ce nu cred că ar supăra pe nimeni. Ar fi un rezultat de palmares, în acord cu ceea ce spune istoricul meciurilor directe. Băcăuanii vor avea ultimul meci înaintea vacanței, în timp ce focșănenii vor disputa ultima partidă înaintea meciului 1 al barajului cu Dante Botoșani care va fi tot pe Milcovul. De aceea este de așteptat ca Marius Bratu să trimită în teren formula de echipă care va juca miercuri cu botoșănenii. Sunt, totuși, jucători care mai au nevoie de zile pentru refacerea completă după accidentări mai vechi sau mai noi. Oricum ar fi, spectatorii care vor veni astăzi pe Milcovul, se vor putea bucura de spectacolul fotbalistic oferit de două dintre echipele bune ale Ligii a III-a la final de campionat.

Partida va fi arbitrată de Ana Maria Terteleac, din Berceni, Ilfov, asistată la cele două tușe de Victor Făinaru, din Giurgiu și Ana Pușcașu, din Iași. Observarea va fi asigurată de Jozsef Lajos Fodor din Odorheiu Secuiesc și Florentin Popescu, din Vernești, Buzău.

Anticipând: Primul meci al semifinalei barajului pentru promovarea în Liga a II-a între CSM Focșani 200 Dante Botoșani se va disputa la Focșani miercuri, 25 mai, de la ora 18.00, pe Stadionul Milcovul din Focșani iar cel de-al doilea, sâmbătă, 28 mai, de la ora 17.30, la Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?