Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610
Ediția: Marți 23 aprilie 2024 Nr. 6610

FOTO: Atletism – Clasări bune ale vrâncenilor la prima etapă a Campionatului Național în aer liber al cadeților și Cupa Municipiului București!

  • Corina Ilinoiu, 2 locuri 2 la alergări și George Adam, un loc 2 la suliță   

Stadionul Iolanda Balaș Soter din București a găzduit prima etapă a Campionatelor Naționale în aer liber ale cadeților (U18), Cupa Municipiului București, competiție rezervată seniorilor, U23, U20, U18, U16 și Masters la  care au luat startul și sportivi de la CSM Focșani 2007, CSS Focșani, Cubul Eevilor Sportivi Adjud și CS Atletic Adjud. Cele mai bune clasări le-au avut Corina Ilinoiu și George Adam. Corina Ilinoiu, de la CSM Focșani 2007, a terminat pe locul 2 cursele de 200 metri și 400 metri. Eleva profesorului Marius Batog a fost urmată la 200 de metri de colegele de club Andreea Tănase, clasată a patra și de Karina Toader, care a încheiat cursa pe locul 8. La 400 metri Corina a fost urmată pe locul 5 de Karina Toader. 

George Adam, de la Clubul Elevilor Sportivi Adjud-CA Roman, antrenat de profesoara Camelia Petrea, a încheiat pe poziția a doua concursul la suliță. Pe locul 4 s-au clasat junioarele 2 Georgiana Simion, la aruncarea discului, Giorgia Marin la aruncarea greutății și Dragoș Sălăgeanu, la 200 metri, toți trei sportivi ai CS Atletic Adjud, pregătiți de profesorul George Catrinescu. Dragoș Sălăgeanu a concurat și la 100 metri unde a terminat pe poziția a cincea. De la CSS Focșani, Maria Mălureanu a terminat cursa de 400 metri U 16 pe locul 6.     

De la Clubul Elevilor Sportivi Adjud au participat și Denis Beldeanu, la aruncarea discului și Denis Clatea, la 100 metri și 200 metri, pregătiți de profesorul Sorin Crăciun care, fiind la primele lor concursuri au avut clasări modeste însă antrenorul lor are încredere în calitățile și seriozitatea lor care le pot aduce și performanțe în atletism!  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?