Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

VIDEO: Un copil din Mărășești, fiul unui fost fotbalist nigerian, a câștigat marele premiu la un concurs de modelling

Curtis Ibe, un copil din Mărășești, a câștigat premiul Grand Prix – Best young model – cel mai bun model masculin 2022 al LOSKY FASHION WEEK 2022, care a avut loc la Ploiești. Este vorba despre un eveniment organizat de agenția LOSKI Models&Fashion. Ana-Maria Ileana, Miss Internațional România 2021/2022, care va reprezenta Romania în Japonia la Miss Internațional, a fost cea care i-a înmânat premiul. Ea a făcut parte din juriu, alături de Gabriel Hennessey, unul dintre cei mai renumiți fotografi de fashion din Romania. 

„Curtis Ibe a participat în mai multe prezentări de modă în cadrul competiției, unde au fost top designeri din România și brand-uri internaționale”, ne-a scris mama lui Curtis, Dadiana Ibe. Soțul ei, nigerianul Mike Ibe, este acum impresar de fotbal. El a fost component al echipei de minifotbal ACS Mausoleul Mărășești. A jucat și la FC Panciu, în meciuri de pregătire. După câteva aventuri la echipe din eșaloanele inferioare ale fotbalului românesc, la Mangalia, Tîrgoviște, Chiajna, Albota, dar și un periplu la o formație din eșalonul regional din Franța, nigerianul Mike Onyekachi Ibe a ajuns să se stabilească alături de soția sa la Mărășești. A venit în România în anul 2008.

Revenind la Curtis Ibe, mama sa ne-a mai scris că, pe lângă modeling, el „joacă fotbal de performanță la echipa Asterra din București, unde este antrenat de Lucian Marinof, fost antrenor la Farul Constanța, cel care a antrenat echipa câștigătoare a primului titlu național din istoria Academiei Hagi – generația 1995/1996 în sezonul 2009/2010. Printre cei pe care i-a format se numără Alexandru Matel, Vlad Achim, Alexandru Grigoraș, Kehinde Fatai, Daniel Florea, Claudiu Voiculeț, Ionut Larie, Ionuț Călin, Ionuț Lupu, Abdulaziz Mansur, Liviu Mihai”. 

„Peste 50 de concurenți-modele, peste 20 de designeri, invitați speciali, un concurs LOSKI TOP MODEL KIDS 2022”, toate acestea au avut loc sâmbătă la Ramatuelle, o locație pentru evenimente din Ploiești. Premiile au constat în „ținute vestimentare de la DESIGNERII participanți, ședințe foto, cursuri de croitorie pentru începători”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?