Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

FOTO: Handbal ONSȘ – LPS Focșani, băieți, s-a calificat la turneul final!

  • Focșănenii, cu trei victorii, s-au clasat pe primul loc și au dat cel mai bun portar și cel mai bun pivot al turneului  

Echipa de handbal a LPS Focșani a câștigat etapa de zonă – licee a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. În turneul care a avut loc în ultima parte a săptămânii trecute la Buzău, focșănenii au câștigat cu 32-18 întâlnirea cu LPS Brăila, cu 32-18  meciul cu echipa Colegiului Național BP Hașdeu din Buzău și cu 28-27 pe cel cu formația Liceului Gh. Murgoci Măcin. În urma celor trei victorii, LPS Focșani s-a clasat pe primul loc și s-a calificat le etapa finală a ONSȘ. 

Lotul a fost pregătit de profesorul Alin Dumbravă și a fost alcătuit din Nikolas Vișan, Davide Anton, Ionuț Ciobanu, Sebastian Andronic, Vlad Giurgiuveanu, Daniel Gavrilă, Darius Bouroș, Alexandru Muraru, Alexandru Bîrlă, Valentin Bogdan. Cei  mai prolifici marcatori au fost Giurgiuveanu, Muraru, Bogdan, Bîrlă. LPS Focșani a dat cel mai bun portar – Nikolas Vișan și cel mai bun pivot – Alexandru Bîrlă. Cu excepția lui Bîrlă, ceilalți jucători ai LPS Focșani sunt componenți ai CSM Focșani 2007. Unii au jucat și au câștigat Turneul Final Speranță al juniorilor 2, iar alții vor evolua în Turneul Final Valoare al junoirilor 1!   

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?