Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Sâmbătă 20 aprilie 2024 Nr. 6608

VIDEO și FOTO! 6 bărbați reținuți în urma scandalului de duminică seară din Focșani; 5 percheziții în Focșani și în mediul rural

REȚINUȚI ȘI CERCETAȚI PENTRU SĂVĂRȘIREA INFRACȚIUNILOR DE LOVIRE SAU ALTE VIOLENȚE, TULBURAREA ORDINII ȘI LINIȘTII PUBLICE ȘI DISTRUGERE

În această seară, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Focșani au dispus reținerea pentru 24 de ore față de 6 bărbați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

În fapt, în noaptea de 8/9 mai a.c., în jurul orei 23.52, polițiștii focșăneni au fost sesizați cu privire la desfășurarea unei stări conflictuale între mai multe persoane, care s-ar fi agresat fizic, într-o zonă publică din municipiul Focșani.

În baza sesizării, pentru aplanarea stării conflictuale, la locul indicat s-au deplasat de urgență patrule de ordine publică.

În urma conflictului, doi bărbați, de 20, respectiv 27 de ani, implicați în altercație au necesitat îngrijiri medicale însă nu au rămas internați într-o unitate medicală.

5 percheziții domiciliare efectuate în municipiul Focșani și în mediul rural au condus la ridicarea unor bunuri utile cauzei.

În urma probatoriului administrat, 6 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 46 de ani, din municipiul Focșani, au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Update! Vineri, 13 mai 2022, magistrații din cadrul Judecătoriei Focșani au emis mandate de arestare pentru 30 de zile față de 3 dintre bărbații reținuți joi seară iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Focșani a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 zile față de ceilalți 3 bărbați.

Comunicat de presă IPJ Vrancea, 12 mai 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?