Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO: Handbal, Liga Națională – Victorie focșăneană la ultimul joc pe teren propriu din actualul sezon!

  • CSM Focșani 2007 – CSU din Suceava 32-26 (19-14)

Formații

CSM Focșani 2007: Cloșcă, Marocico, Rusu – Ragea – 1, Pătru – 1, Lazoreac, Drăgan – 6, Miroiu – 6, Marjanovic – 6, Țuțu – 3, Hrimiuc – 2, Mocanu – 1, Rață – 3, Nuțu – 2, Krstevski, Marijanac – 1. 

CSU din Suceava: Andreescu, Sasz, Furak, Lăzurcă – 3, Grigoraș, Ștefan – 3, Zaritchi – 4, Vizitiu – 1, Makaria, Loic – 1, Lupu – 3, Roșu – 4, Kbilashvili – 4, Bologa – 1, Stanciuc – 2, Urdă.   

CSM Focșani 2007 și-a încheiat jocurile de pe teren propriu din actualul campionat cu victoria obținută miercuri seara în fața CSU din Suceava, în Sala Polivalentă. A fost un meci spectaculos, agreabil, între două dintre echipele bune ale Ligii Naționale. Lipsită de miză, partida nu a avut nici excesul de tensiune în care s-au desfășurat anterioarele ultime două partide din sala Polivalentă. La calitatea spectacolului handbalistic a contribuit și arbitrajul, de cu totul alt nivel decât cele din jocurile cu Dobrogea Sud și Minaur Baia Mare. Au fost goluri multe, intervenții excepționale ale portarilor – cu un plus consistent pentru Marius Cloșcă. Au fost și ratări care pot fi puse pe starea de relaxare a jucătorilor la final de campionat. 

A fost ceea ce publicul focșănean și-a dorit tot timpul, victoria favoriților. Jucătorii gazde au fost la conducere de la început până la final, au gestionat bine avantajul luat în unele momente, cele mai mare, de zece goluri, 26-16, în minutul 45, și au terminat câștigători cu 32-26. Începând cu ultimele minute ale primei reprize, Dalibor Cutura a trimis în teren jucători pe care i-a folosit puțin în campionat – Țuțu, Nuțu, Pătru, Mocanu, Lazoreac și care au arătat că sunt soluții valabile pentru situații precum cea în care se află acum CSM 2007 care nu a putut conta pe Eros, Makrishin, Popovici – accidentați în meciul cu Dobrogea Sud, și Mănescu, care a acuzat probleme de sănătate. 

În ultimul joc al ediției de campionat 2021-2022, CSM Focșani 2007 va juca în deplasare la Universitatea Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?