Bolt lansează serviciile de transport la cerere în Focșani

0
2537

Bolt, super-aplicația de mobilitate, lansează serviciile de transport la cerere în Focșani, continuând strategia companiei de a acoperi acum orașele de dimensiuni mai mici, unde există deja cerere și utilizatori familiarizați cu aplicația.

Cristian Sălceanu, Bolt Romania Country Manager, Ride-hailing, a declarat: „Lansarea în Focșani a serviciilor noastre de transport la cerere marchează intrarea în județul Vrancea și ne apropie de momentul când vom fi prezenți în toate județele țării. Cu fiecare lansare, suntem mai aproape de clienții noștri și de îndeplinirea misiunii noastre, aceea de a contribui la construirea de orașe pentru oameni, nu pentru mașinile private, oferind alternative de mobilitate accesibile și ecologice, pentru toate călătoriile intraurbane.”

Prezentă în România cu un portofoliu extins de servicii, compania estoniană Bolt este, în prezent, lider de piață, activând în peste 25 de orașe din toată țara.

Pentru a putea folosi serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery. Companiile pot accesa serviciile Bolt pentru transportul angajaților prin intermediul serviciului Bolt Business. Acesta asigură o gestionare centralizată a costurilor și o raportare financiară simplă și clară pentru persoanele juridice.

Prețul curselor Bolt din Focșani începe de la 8 lei, iar pasagerii beneficiază de reduceri de până la 70% pe perioada lansării.

Lansarea serviciului de transport la cerere în Focșani este și o oportunitate pentru cei care își doresc o sursă de venit suplimentară și un program flexibil. Persoanele interesate să colaboreze cu Bolt se pot înscrie contactând direct compania pe email, la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informate despre condițiile pe care trebuie să le îndeplinească și procedurile pe care trebuie să le urmeze pentru a deveni șoferi parteneri Bolt.

Despre Bolt

Bolt este super aplicația europeană cu misiunea de a face mobilitatea urbană mai accesibilă, sigură și sustenabilă. Bolt are 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 400 de orașe din Europa și Africa. Compania urmărește să accelereze tranziția de la mașinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv transport la cerere, mașini și trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare și de produse alimentare și nealimentare.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport la cerere, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piață în România, compania activând în peste 25 de orașe, extinzându-și continuu oferta de servicii și acoperirea națională.

Comunicat de presă, 12 mai 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here