Fotbal județean – Semifinalele Cupei României vor fi în nocturnă!

0
294

La finalul săptămânii trecute, au avut loc sferturile de finală ale etapei județena a Cupei României la fotbal. Cu o excepție, au fost dispute echilibrate, două dintre meciuri fiind tranșate în prelungiri. Sâmbătă, 7 mai, a fost derbi pe stadionul de lângă podul de la Mărășești. Gazdele de la CSO Viitorul au condus prin golul lui Galavan, dar au fost egalate în aproape de finalul timpului regulamentar, marcator, Adrian Oltianu. Egal a fost și după prelungiri. La loviturile de departajare ospeții au câștigat cu 5-4. La Dumbrăveni, FC Panciu s-a calificat în semifinale după prelungiri, cu 3-1. 

Duminică, 8 mai, la Suraia a câștigat cu 3-2 CS Prosport. Meciul vedetă al sferturilor, dintre Inizio și Victoria, disputat pe stadionul din Gugești, spre deosebire de întâlnirea din campionat, a fost complet debalansat, gugeștenii impunându-se cu un categoric 5-0 prin golurile marcat de Cătălin Costin – 2, Răzvan Crăciun – 2 și Andi Hoțoi.      

Semifinalele vor avea loc miercuri, 18 mai, de la ora 19:30, pe stadionul din Gugești unde vor juca Victoria și CS Prosport și miercuri 25 mai, de la ora 18:30, la Adjud, cu CSM 1946 în confruntare cu FC Panciu. 

Foto: Facebook /CSM Adjud 1946, imagine din meciul CSO Viitorul Mărășești – CSM Adjud 1946 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here