Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Fotbal feminin – Fetele Esterei și-au consolidat locul al doilea în serie!

Formația Estera: Bianca Radu – Marta Onea (Elena Conduraru), Andreea Onea, Ana Barbu, Florina Onia (Larisa Tufănoiu) – Alexia Niculescu, Mădălina Ismană (Mihaela Onea), Miruna Lăluciu, Mihaela Ștefan (Diana Luca) – Laura Petrihan, Florina Bîrsă.  

Estera Țifești a întâlnit duminică, 8 mai, pe teren propriu, ocupanta ultimului loc în Seria 1 a Campionatului Național de fotbal feminin, Liga a III-a, pe CSM Pașcani. Gazdele s-au impus cu 4-0 (2-0), prin golurile marcate de Alexia Niculescu, Mădălina Ismană, Miruna Lăluciu și Laura Petrihan.     

Cum a fost, ne spune, ca de obicei, antrenorul Esterei, profesorul Paul Cioran: ”Cu moralul zdruncinat de eșecul din etapa trecută, țifeștencele au obținut o victorie de serviciu, pe fondul unui joc mai puțin reușit din punct de vedere colectiv. Golurile au fost înscrise de Niculescu Alexia (acțiune individuală), Ismană Mădălina (voleu senzațional de la 20 metri – golul partidei) în prima repriză și Lăluciu Miruna (după un penalty scos de Petrihan) și aceeași Petrihan Laura (dintr-o lovitură de colț). Este o victorie ce ne consolidează practic locul doi în clasament, cu două etape înainte de finalul campionatului, un rezultat extraordinar ținând cont că suntem la debutul în fotbalul mare. Urmează duminica viitoare penultima etapă tot acasă, în compania lui Spesi OSK Sf Gheorghe. În altă ordine de idei, după meciul de liga a III-a, de la ora 15.00, s-a desfășurat și partida din etapa a treia din grupa B1 la U15. Adversare au fost tot colegele din Pașcani, la același nivel de vârstă. Meciul a fost câștigat de elevele noastre cu scorul de 7-0 , partidă în care s-a evidențiat atacantul Damian Elena, autoare a trei goluri. La U15 Estera se află pe primul loc, cu 3 victorii din tot atâtea posibile”. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?