Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Weekend cu scandaluri în Focșani: un bărbat a spart geamul unui taxi; alți doi au ajuns la spital după o șicanare în trafic

Un bărbat de 61 de ani a fost încătușat de polițiști sâmbătă, în zona Sud din Focșani, după ce a provocat un scandal monstru. Se pare că, după ce a călătorit cu un taxi, în momentul în care a ajuns la destinație, s-a enervat și a spart geamul mașinii, devenind recalcitrant. Spiritele s-au calmat abia după ce oamenii legii au ajuns în zonă. „Sâmbătă, 7 mai, poliţiştii focșăneni au fost sesizaţi prin apel 112 despre faptul că un bărbat ar fi spart geamul unui taxi cu care călătorise până în zona Sud din municipiu. Poliţiştii au mers la faţa locului şi au găsit bărbatul care se manifestase agresiv. În momentul în care polițiștii încercau să stabilească identitatea bărbatului, acesta a devenit recalcitrant, fiind imobilizat și încătuşat. Ulterior, bărbatul în vârstă de 61 de ani a fost internat într-o unitate medicală de specialitate. Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal pentru infracțiunea de distrugere‟, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Duminică noapte, doi bărbați au ajuns la spital după o „șicanare în trafic‟. Potrivit polițiștilor vrânceni, în cursul nopții trecute, la ora 23:52, Poliția Municipiului Focșani a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la producerea unui scandal între mai multe persoane, pe o stradă din municipiul Focșani. În urma intervenției au fost identificați doi bărbați care prezentau leziuni. Verificările efectuate de polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că aceștia se deplasau cu un autoturism pe str. Maior Gh. Pastia, iar în intersecția cu Bld. Brăilei s-au intersectat în trafic cu alte două autoturisme din care au coborât patru bărbați, care s-au manifestat agresiv față de cei doi ocupanți. Cele două victime au fost preluate de ambulanță, dar nu au rămas internate‟. Toate persoanele implicate în scandal au fost identificate, iar „cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate situația de fapt și luarea măsurilor legale care se impun. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere‟, mai spun reprezentanții IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?