Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Doliu la Școala „Duiliu Zamfirescu‟ din Focșani. A murit învățătoarea Silvia Istrate

Cu durere în suflet, colectivul de cadre didactice de la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu‟ din Focșani anunță trecerea la cele veșnice a învățătoarei Silvia Istrate. Durerea pierderii unei colege care, prin profesionalismul, dedicarea și înalta ținută morală a ghidat generații de elevi ai Școlii nr. 10, este fără margini pentru toți cei care au cunoscut-o pe învățătoarea Silvia Istrate.

În semn de apreciere, colectivul Școlii nr. 10 a compus chiar și o poezie în amintirea fostei învățătoare:
„Colectivul de cadre didactice de la Școala Gimnazială «Duiliu Zamfirescu» Focșani este alături de familia îndurerată a celei ce a fost învățătoarea Silvia Istrate, distinsă persoană a școlii de o înaltă ținută morală și profesională, mentor pentru colegi și reper pentru copii. O vom păstra în suflet mereu.


Un suflet distins
Iubitor de lumină
De viață ne-nvins
A pășit! Și-o să spună:

Tumultul din viață
S-a stins, am uitat!
Mi-e dragă iubirea
Și cartea pe raft.

Vedea-voi cu drag
Din nopți mai senine,
Dincolo de prag,
Băncile pline…‟.

Familia anunță că „slujba de înmormântare va avea loc vineri, 6 mai, ora 13:00, la Voloșcani (Vidra). Te vom iubi mereu și vei rămâne veșnic în sufletele noastre! Dumnezeu s-o odihnească în pace!‟.

Un mesaj emoționant au transmis și elevii promoției 1989: „Soarele vieții a apus pentru o ființă atât de dragă nouă. În acest univers al tristeții, ne rămân stelele amintirilor care să ne aline durerea. Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care am pierdut-o cu toții. Ne-a fost mai mult decât dascăl, mentor sau prieten. Pentru noi a fost ca o mamă. Promoția 1989 este alături de familia profund îndurerată. Dumnezeu să o ierte! Drum lin către stele, doamna învățătoare, Istrate Silvia‟.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndurerate și celor care au cunoscut-o pe învățătoarea Silvia Istrate! Dumnezeu să o odihnească în pace!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?