Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Focșaniul găzduiește cea de-a XV-a ediție a Olimpiadei Naționale de Pregătire Sportivă Teoretică

Inspectoratul Școlar Județean Vrancea găzduiește, începând din data de 26 aprilie 2022, cea de-a XV-a ediție a Olimpiadei Naționale de Pregătire Sportivă Teoretică.

 

La acest concurs național participă 123 de elevi de clasele a IX-a – a XII-a de la liceele cu program sportiv din 36 de județe ale țării.

Conform Calendarului olimpiadei, în data de 27 aprilie are loc festivitatea de deschidere la Teatrul „Maior Gheorghe Pastia” Focșani, începând cu ora 18. În 28 aprilie, între orele 9-12, la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Focșani, elevii participanți vor susține proba scrisă a olimpiadei. După susținerea probei scrise, elevii participanți și profesorii însoțitori sunt invitați de către organizatori să viziteze obiective turistice din județul Vrancea.

În data de 29 aprilie, la Hotel „Laguna” din Focșani va avea loc gala laureaților și festivitatea de premiere a câștigătorilor acestei olimpiade.

Inspectoratul Școlar Județean Vrancea urează mult succes și inspirație elevilor competitori și o ședere cât mai plăcută participanților în județul Vrancea!

 

INSPECTOR ȘCOLAR GENERAL,

prof. Daniela Gabriela MARCHITAN

COMUNICAT DE PRESĂ, 27 aprilie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?