Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

VIDEO! Bărbat implicat într-un accident, ridicat de poliţişti și jandarmi, în zona gării din Focșani 

Un bărbat a fost ridicat de poliţişti și jandarmi, în urmă cu puțin timp, în zona gării din Focșani. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, bărbatul a fost implicat într-un accident rutier produs în zonă și a refuzat testarea cu aparatul etilotest, așa că a fost condus de oamenii legii la spital, pentru prelevarea de mostre biologice.

În jurul orei 12.30, polițiștii Biroului Rutier Focșani au fost sesizați prin apel 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier în zona Gară din municipiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat cei doi conducători auto implicați, iar unul dintre aceștia, un bărbat de 37 de ani a refuzat testarea cu aparatul etilotest și nu s-a conformat indicațiilor polițiștilor rutieri.

În urma coliziunii dintre cele două autoturisme, o pasageră în vârstă de 12 ani a acuzat dureri la unul dintre membrele superioare .

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și refuzul/sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice de sânge”, ne-a comunicat inspectorul principal de poliție Enache Paula, purtător de cuvânt al IPJ Vrancea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?