Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

Cele mai bune modele de iPhone-uri în 2022

Nu au existat niciodată mai multe opțiuni pentru cumpărătorii de iPhone ca în ziua de astăzi și, la fel ca majoritatea deciziilor de cumpărare, modelul potrivit pentru tine depinde în mare măsură de nevoile tale când vine vorba de preț, performanță, camere, opțiuni de dimensiune și caracteristici.

În acest articol te ajutăm să alegi modelul potrivit de iPhone.

Cel mai bun iPhone în general

iPhone 13 are cel mai bun echilibru de performanță, caracteristici și design pentru preț și este modelul pentru care ar trebui să opteze majoritatea oamenilor.

Avantaje: Durată de viață excelentă a bateriei, camere excelente, performanțe excelente, sticla ceramică este foarte rezistentă la zgârieturi

Dezavantaje: Rata de reîmprospătare standard a ecranului de 60 Hz, fără încărcător rapid inclus

iPhone 13 rulează pe același procesor A15 Bionic ca modelele Pro, ceea ce înseamnă că are aceleași performanțe. Un procesor puternic este unul dintre cele mai importante aspecte ale unui telefon pentru performanțe rapide și longevitate. Durata de viață a bateriei este la fel de importantă, iar iPhone 13 excelează. Nu este la fel de bun ca modelele Pro, dar este încă printre cele mai bune pe care le-am văzut pentru un telefon de această dimensiune și preț. Camerele foto sunt și ele importante, iar iPhone 13 nu dezamăgește. 

Există puține compromisuri dacă mergem cu iPhone 13 față de modelele Pro. Nu obții cel de-al treilea obiectiv cu zoom teleobiectiv, formatul de fișier foto ProRAW pe care profesioniștii îl folosesc pentru o editare mai ușoară sau scanerul LiDAR pentru fotografii mai bune de portret. 

Cel mai bun iPhone mic

iPhone 13 Mini este o versiune mai mică a iPhone 13 standard și este pentru utilizatorii de iPhone cărora le plac design-urile mai compacte și ecranele mai mici.

Avantaje: Mic, ușor, autonomie bună a bateriei pentru dimensiunea sa, camere excelente, performanțe excelente, sticla ceramică este foarte rezistentă la zgârieturi

Dezavantaje: Rata de reîmprospătare standard de 60 Hz, fără încărcător rapid inclus, ecranul mic nu este pentru toată lumea

iPhone 13 Mini este practic o versiune mai mică a iPhone 13 standard, cu o singură diferență majoră: în afară de dimensiunea sa, durata de viață a bateriei nu este la fel de bună. Totuși, pentru un telefon atât de mic, durata de viață a bateriei iPhone 13 Mini este destul de decentă la 13 ore și 25 de minute. Este semnificativ mai bine decât la iPhone-urile anterioare mai mici. 

În plus, iPhone 13 Mini are aceeași putere ca giganticul iPhone 13 Pro Max, deoarece rulează și pe procesorul A15 Bionic. Asta înseamnă că va rula aplicații și jocuri la fel de bine ca cel mai scump iPhone pe care îl poți cumpăra. 

Unul dintre cele mai bune lucruri la iPhone 13 Mini, chiar dacă nu ești în mod special un fan al telefoanelor mai mici, este cât de portabil și confortabil este de ținut și de utilizat.  

Cel mai bun iPhone premium

iPhone 13 Pro are cea mai bună tehnologie Apple pentru cameră, ecran și baterie, pentru cel mai exigent utilizator de iPhone.

Avantaje: Durata stelară de viață a bateriei, camere excelente, aceeași tehnologie a camerei ca modelul Pro Max, performanță excelentă, ecran cu rată de reîmprospătare variabilă de 120 Hz, sticla ceramică este foarte rezistentă la zgârieturi

Dezavantaje: Scump, fără încărcător rapid inclus

Dacă vrei ce e mai bun, alege seria iPhone Pro. Dar trebuie să plătești în plus pentru asta.

iPhone 13 Pro are aceeași dimensiune ca și iPhone 13 standard, dar vine cu o durată de viață și mai bună a bateriei – cu exact două ore în plus.

Are, de asemenea, un obiectiv suplimentar pentru fotografii cu zoom de calitate mai bună, precum și opțiunea de a face imagini în format RAW pe care profesioniștii îl folosesc pentru o editare mai bună și un scanner LiDar pentru fotografii mai bune în modul portret, mai ales pe întuneric. 

iPhone 13 Pro are, de asemenea, un ecran foarte frumos, cu o rată de reîmprospătare de 120 Hz, ceea ce înseamnă că animațiile atunci când glisați prin iOS și aplicațiile arată ultra-netede. Este un efect frumos care aduce seria Pro la un nivel premium peste iPhone 13 standard.  

Pentru seria iPhone 13 Pro, Apple a oferit ambelor telefoane Pro exact aceleași caracteristici. Nu a fost cazul seriei iPhone 12 Pro, unde iPhone 12 Pro Max avea câteva funcții premium suplimentare chiar și față de iPhone 12 Pro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?