Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Cine e Francisca, prezentatoarea de la Pro TV?

Francisca Dulceanu este prezentatoarea rubricii meteo de la emisiunea „Vorbește Lumea”, difuzată de Pro TV, și este o cântăreață în plină ascensiune. Ea a participat la X Factor România pe când avea doar 18 ani și a reușit să îi impresioneze pe jurații Delia, Dan Bittman și Cheloo, după ce a interpretat melodia At last a Ettei James.

Francisca a intrat în echipa Pro TV în urmă cu un an și prezintă rubrica meteo de la Vorbește Lumea, însă în paralel se axează și pe cariera de cântăreață. Printre melodiile pe care le-a lansat până acum se află „Piatra de pe inimă”, “Arunci cu umbre”, “Lacăt la inimă”, “Doi străini” și “Umărul pe care plângi”. De asemenea, ea mai avut colaborări cu artiști precum Proconsul, Pasha Man, F-Charm și Uddi.

În plus, fanii au putut să o vadă și în alte show-uri de succes, precum Midnight Poker TVShow, organizat de 888poker și PokerFest România și difuzat de B1TV. La acest show participă la fiecare ediție o vedetă și șase jucători calificați în sateliții online de pe 888poker. Cei șapte concurenți joacă poker live și luptă pentru marele premiu în valoare de 3.000 de euro.

Foarte pasionată de Jocuri de poker, Francisca a fost la a treia apariție în acest show în martie 2022 și a terminat pe locul 4, după ce a avut o evoluție apreciată de toată lumea. De altfel, ea a mărturisit că s-a simțit excelent. „A fost mai intens ca dățile trecute. Am venit cu temele făcute. Au fost și situații în care am greșit și ziceam că dacă vedea tata cum am jucat mâna… Pokerul este foarte interesant, este un joc de inteligență. Ceva foarte smart. Mai contează și norocul, dar contează și ce tactică abordezi. Am avut și momente în care am vrut să îmi induc adversarii în eroare. De multe ori am mers până în pânzele albe cu niște cărți care nu mă avantajau doar de distracție, ăsta e farmecul jocului”, a spus Francisca.

În plus, ea a promis că va reveni în show-ul difuzat de B1TV cu gândul să câștige trofeul. „O să mă mai vedeți aici! Îmi doresc foarte mult să câștig trofeul. Nu e vorba de bani, e vorba de titlu”, a mai spus Francisca.

 

Francisca își dorește melodii cu Connect R și Andra

În paralel, Francisca își îndreaptă atenția și către cariera muzicală și a declarat că doi dintre artiștii săi preferați sunt Connect R și Andra. De altfel, ea visează să aibă colaborări și cu aceștia.

„Un artist după care sunt fiartă pentru istoricul lui, pentru modul în care scrie, pentru feelingul din piesele lui, și un artist cu care îmi doresc din toată inima și tot suflețelul meu să fac o piesă este Connect-R. Și Andra. Muzica mea favorită este însă în funcție de starea din momentul respectiv. Uneori simt să ascult un jazz sau blues, cu un pahar de șampanie, să mă descalț de sandalele cu tocuri, să mă trântesc în fotoliu confortabil… Sau, altă versiune de-a mea, este să îmi pun o rochie care să fie comodă, cu sandale cu tocuri și să ies în club, la bubuială”, a spus Francisca pentru Fanatik.

În paralel, Francisca lucrează la dezvoltarea proiectului muzical Ciska. Acesta vizează în mod special piața din afara României, având colaborări cu mai multe companii. Spre exemplu, ea a avut deja succes în Turcia, iar ea își dorește să cânte în engleză, spaniolă, franceză și chiar arabă.

Francisca era poreclită „Kim Kardashian de România”, însă a reușit să slăbească mai bine de 20 de kilograme după ce a urmat un program strict. „Am întâlnit un terapeut și e singura dată în care, după ani de zile de înfometări, am slăbit de la 80 de kg la 58, dar corpul se destabilizase, iar eu devenisem neglijentă cu alimentația. Iar corpul era la 60 de kilorame și ceva, și nu mai puteam slăbi. Iar acum mai am foarte puțin și ajung la greutatea pe care mi-o doresc, la 57 de kilograme, am slăbit în ultimele trei săptămâni vreo 8 kilograme”, a spus Francisca pentru Wowbiz.

Din 2018, Francisca este căsătorită cu fostul luptător de MMA Bogdan Lătescu, dar cei doi au o relație destul de discretă. Evită să aibă multe ieșiri în public și își țin relația departe de ochii presei, fiind fiecare axați pe proiectele personale. În timp ce Francisca își dorește o carieră cât mai lungă în muzică și televiziune, Bogdan rămâne apropiat de sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?