Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Acer – laptopuri pentru gaming la prețuri rezonabile

Laptopurile de gaming nu trebuie să coste o avere. De această părere este și Acer, care propune mai mutle variante „economice” de laptopuri dedicate jocurilor.

Acer Predator Helos este un exemplu clar în acest sens. Un laptop cu TX 3060, al cărui preț se învârte în jurul a 1000 de euro – depinde de momentul în care îl găsiți la ofertă și depinde de configurație.

În condițiile în care lansarea familiei RTX 4000 de la NVIDIA este mai aproape decât cea a generației actuale, este totuși mult mai interesant să ne procurăm laptopuri de gaming dacă ținem cont de raportul calitate-preț foarte bun. Atât de mult încât puteți obține PC-uri complete cu plăci grafice foarte căutate la prețuri foarte mici.

Acer Gaming Laptop – oferte & idei

Cu un laptop cu aceste caracteristici ne putem juca orice ne dorim cu o grafică de înaltă calitate și cu o rată mare de cadre pe secundă. În același timp, putem profita de ray tracing și DLSS din titlurile compatibile, două dintre cele mai interesante tehnologii de pe scena actuală a jocurilor și unul dintre principalele atuuri pe care NVIDIA le joacă în ultimele sale generații de plăci grafice.

Mai exact, este vorba despre Acer Predator Helios 300 PH315-53. Este un laptop de gaming care încorporează un hardware super complet și echilibrat, inclusiv un NVIDIA GeForce RTX 3060 cu 6 GB de memorie VRAM. Plus un procesor Intel Core i7-10750H de înaltă performanță, 16 GB de RAM și 1 TB de SSD.

Între timp, ecranul este un panou clasic de 15,6 inci cu rezoluție Full HD (1920 x 1080p), tehnologie IPS și o rată de reîmprospătare de 144 Hz pentru a profita la maximum de celelalte componente. Iar tastatura de pe această mașină este iluminată și are toate funcțiile necesare. Vine fără un sistem de operare instalat în mod standard, așa că va trebui să îl adăugăm noi înșine.

După cum spuneam, un laptop puternic nu trebuie să fie neapărat scump. Acer Nitro 5, un alt laptop de gaming de la compania Acer, are un procesor de ultimă generație și o placă grafică dedicată bună. Este la vânzare, la fel ca anteriorul exemplu, în jurul a 1000 de euro.

Acer Nitro 5 este un laptop destinat gamerilor și utilizatorilor care își doresc un echipament puternic pe care să îl poată transporta cu ei. Are un ecran IPS FullHD de 15,6″ cu margini reduse și o rată de reîmprospătare de 144 Hz pentru o navigare mai fluidă și pentru cele mai rapide jocuri care beneficiază de această caracteristică.

Acesta dispune de procesorul Intel Core i7 11800H din a 11-a generație, împreună cu 16GB de RAM și 512GB de stocare internă SSD, plus grafică RTX 3050 pentru a rula cele mai exigente programe și cele mai recente titluri. Are o placă de rețea Gigabit Ethernet și Wi-Fi 6 pentru conectivitate wireless. Greutatea totală este de aproximativ 2,3 kg.

Ecranul este fereastra către lumea digitală care ne permite să experimentăm jocurile din jocurile noastre preferate. Experiența de joc depinde în mare măsură de această componentă și de aceea Acer integrează un ecran de zbor înalt în Nitro 5. Mărimea va depinde de modelul de ales și sunt oferite două opțiuni.

Putem alege o diagonală convențională de 15,6 inchi, dimensiunea clasică și tipică laptopurilor. Desigur, Acer oferă și o diagonală de 17,6 inchi pentru a vă bucura de conținut cu un ecran mai mare și fără ca acest lucru să afecteze portabilitatea lui Acer Nitro 5.

Astăzi, a avea un laptop Acer este sinonim cu o calitate înaltă combinată cu un preț imbatabil, fără a sacrifica performanța maximă și o baterie complet optimizată.

Înființată în anii 70, Acer este în prezent unul dintre cei mai recunoscuți producători care oferă o mare varietate de laptop-uri potrivite pentru toate gusturile și buzunarele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?