Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Mihaela Gheorghe, șefa Centrului Module Familiale Mărășești, reprezentanta județului Vrancea la Gala Națională a  Excelenței în Asistență Socială

 

        Marți, 15 martie 2022, va avea loc la Ateneul Român din București, Gala Națională a  Excelenței în Asistență Socială, eveniment organizat de către Colegiul Național al Asistenților Sociali din România, și care a devenit o adevărată tradiție pentru toți cei care activează în domeniul social.

Aflată anul acesta la cea de-a VIII a ediție, Gala va premia pe scena Ateneului Român din București, cei mai sârguincioși asistenţi sociali care au activat în timpul uneia dintre cele mai obositoare şi incerte perioade din istoria recentă, perioada pandemică 2020-2021. Amfitrion al evenimentului va fi ca în fiecare an Andreea Marin- Ambasatorul Excelenței în Asistență Socială.

Judeţul Vrancea este prezent și în acest an, fiind reprezentat cu onoare la eveniment  de domnișoara Mihaela Gheorghe, asistent social principal și Șef Centru Module Familiale Mărășești, structură aflată în subordinea DGASPC Vrancea.

Despre această reușită domnișoara Mihaela Gheorghe spune că: ”Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil fără conlucrarea întregului colectiv D.G.A.S.P.C. Vrancea, un mecanism complex a cărui functionalitate este data de eficiența fiecărui segment. Omenirea a fost pusă în fata acestui mare examen al pandemiei, a pericolului, a expunerii, a adaptării permanente, impunând schimbări pentru protejarea sănătății beneficiarilor și a tuturor celor dragi.”

„Gala Excelenței în Asistență Socială este un eveniment la care Structura Teritorială Vrancea are și anul acesta finaliști, ceea ce ne onorează. De aceasta dată, comunitatea de asistenți sociali din județul nostru este reprezentata la Gala de către dra. Mihaela Gheorghe,  asistent social în cadrul DGASPC Vrancea, ca recunoaștere a activității sale profesionale din perioada 2020-2021” – a declarat Alina Gârleanu, președinte CNASR Vrancea.

Colegii din cadrul DGASPC Vrancea îi doresc acesteia mult succes pe mai departe!  

                  Purtător de Cuvânt

                                    Lăscan Adina

Comunicat de presă

                                     

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?