Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

FOTO! Apel umanitar pentru a ajuta familia din Poiana Cristei, a cărei casă a ars în totalitate, într-un incendiu

Sâmbătă dimineață, nenorocirea s-a abătut asupra unei familii din satul Podul Lacului, comuna Poiana Cristei. Un incendiu mistuitor a distrus în totalitate casa în care locuia Costel Bălan, împreună cu mama sa.

În timpul intervenției pompierilor, trei femei au făcut atac de panică și au primit îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD prezent la fața locului, în timp ce două autospeciale au acționat pentru stingerea incendiului. Din păcate, nu s-a mai putut salva nimic, toată agoniseala de o viață s-a făcut scrum.

În încercarea de a le oferi oamenilor o mână de ajutor, cunoscuţii au lansat o campanie de strângere de ajutoare. Sâmbătă seară, Florea Costel a postat pe facebook un mesaj prin care îndeamnă la solidaritate, pentru a ajuta și alina suferinţa acestei familii rămase pe drumuri: „Astăzi, între orele 10.00 -12.00, lui Costel Bălan i-a ars casa în totalitate. Atât el cât și mama lui au rămas fără locuință. Cine dorește, să-l ajute cu materiale de construcții, bani, obiecte de uz caznic, ca să-i ridicăm 1 – 2 camere!”

La rândul său, Vlad Petruș, primarul comunei Poiana Cristei, a anunțat organizarea unei acțiuni de strângere de ajutoare, care se va desfășura astăzi, la ora 16.00, la sediul primăriei :

„Așa cum am discutat cu o parte din cei prezenți la stingerea incendiului, se vor implica și autoritățile locale și comunitatea, pentru a ajuta.
Cine dorește, mâine, duminică 20 februarie, ora 16.00, este invitat la primărie, ne organizăm și… donăm!
Doamne ajută!”, este apelul făcut de Vlad Petruș, primarul comunei Poiana Cristei.

 sursă foto: ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?