Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Șase vrânceni RĂNIȚI într-un accident produs pe raza județului Buzău; circulație îngreunată la intrare în Vrancea

„Polițiștii Serviciului Rutier acționează pentru fluidizarea traficului rutier în urma unui accident rutier care s-a produs pe DN2 E85 , pe raza județului Buzău”, a anunțat în urmă cu puțin timp, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat la ora 14:20 că două autoturisme au fost implicate într-o coliziune pe DN 2 Buzău – Focșani, în zona localității Râmnicu Sărat, județul Buzău, circulația fiind întreruptă în ambele sensuri. În urma accidentului, șase persoane necesită îngrijiri medicale.    Centrul Infotrafic a estimat reluarea circulației în 45 de minute.

Potrivit reporterbuzoian.ro, toți cei șase răniți erau persoane din Vrancea, după cum a informat IPJ Buzău. „Unul dintre cele două autoturisme, condus pe direcția Vrancea către Buzău, era condus de către un șofer în vârstă de 44 de ani, iar mașina care circula din sens opus avea la volan un bărbat în vârstă de 33 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea a șase persoane, toate din Vrancea, șoferii celor două autoturisme, trei pasageri din mașina care se deplasa spre Buzău (bărbați în vârstă de 34 și 37 de ani) și o pasageră din cealaltă mașină, în vârstă de 37 de ani”, conform IPJ Buzău citat de reporterbuzoian.ro

Autovehiculele au fost scoase în afara părții carosabile, iar cele șase persoane rănite au fost transportate la spital. Traficul se desfășoară normal.

sursă foto: IPJ Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?