Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Handbal, Cupa Europeană EHF – Focșănenii au plecat în Norvegia!

  • Nærbø IL – CSM Focșani 2007 sâmbătă, 12 februarie, ora 19:00

  • În turul al doilea al Cupei României, CSM Focșani 2007 va întâlni învingătoarea meciului dintre Unirea Sânnicolau Mare și CSU Pitești

Echipa de handbal seniori a CSM Focșani 2007 a plecat azi noapte la Aeroportul Otopeni de unde în această dimineață la ora 6:00 s-a urcat în avion pentru Norvegia, via Olanda, cu punct final meciul cu Nærbø IL, de sâmbătă, 12 februarie, ora 19:00, din turul al patrulea al Cupei Europene EHF. Focșănenii au făcut aseară, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă, ultimul antrenament înaintea plecării spre Norvegia. Toți jucătorii erau valizi, ceea ce îi va permite antrenorului Dalibor Cutura să alcătuiască cele mai bune formule de joc.

Obiectivul pe care și l-a propus CSM 2007 pentru dubla cu Nærbø este calificarea în turul a cincilea al Cupei Europene EHF. Pentru aceasta are nevoie de cel mai bun joc al său, care să-i aducă, încă din tur, un rezultat care să o ajute să urce între primele opt formații ale Cupei. Nærbø se află în zona locurile 4-6 ale primei Ligi din Norvegia și poate fi eliminată de focșăneni chiar dacă reprezintă un handbal de mare valoare internațională. Nici islandezii de la Haukar nu reprezentau mai puțin, dar au putut fi eliminați! Meciul de sâmbătă seara va fi arbitrat de olandezii Ruud Geraets, Paul Geraets iar observarea va fi asigurată de polonezul Marek Zabczynski.

Cupa României: în turul al doilea al Cupei României, CSM Focșani 2006 va întâlni învingătoarea partidei dintre Unirea Sânnicolau Mare și CSU Pitești, așa cum a fost stabilit în urma tragerii la sorți făcute ieri la FR Handbal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?