Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

VIDEO! Toma a închis CJ Vrancea, „mai tare ca pe timpul comuniștilor“, acuză PSD. Ședință cu președintele în birou și consilierii județeni în sală

PSD Vrancea îl acuză pe președintele Consiliului Județean Vrancea Cătălin Toma că refuză în continuare să țină ședințele plenului Consiliului Județean cu prezență fizică, alegând sistemul on line. Mai mult, social democrații vrânceni susțin că președintele Toma a refuzat să prezideze din Sala Mare, așa cum face de obicei, ședința ordinară a Consiliului Județean Vrancea care a avut loc azi, fiind pentru prima dată în istoria CJ când nu se întâmplă acest lucru.

„Am solicitat în nenumărate rânduri conducerii CJ ca ședințele Consiliului Județean să se desfășoare fizic și nu on line, astfel având posibilitatea ca cei din aparatul tehnic și de specialitate să ne răspundă solicitărilor noastre sau nelămuririlor adresate de cetățeni, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Dacă la ședința trecută am ales să nu participăm în semn de protest, azi am decis să participăm fizic la ședința ordinară a Consiliului Județean. Însă domnul președinte nu a vrut să participe la ședință alături de noi, nelăsând nici aparatul de specialitate să fie prezent în sala de ședințe și a preferat să conducă ședința din biroul său. Nu înțelegem cum la alte întâlniri 70 de primari au încăput în sala de ședințe și 30 de consilieri județeni nu încap și nu pot participa la ședințele desfășurate în fizic. Am înțeles că se laudă peste tot că deschide Vrancea, că deschide Consiliul Județean, dar el l-a închis mai tare ca pe timpul comuniștilor“, a declarat consilierul Laurențiu Marin în cadrul unei conferințe de presă susținute la sediul PSD Vrancea.

Aceeași poziție a avut-o și consilierul județean Vasile Marin care a afirmat că cetățenii județului Vrancea au dreptul să știe ce se întâmplă în Consiliul Județean și dacă cei pe care i-au ales sunt preocupați de problemele lor. „De fiecare dată ne-am lovit de acest refuz de a participa la ședințele Consiliului Județean cu prezență fizică. Pentru că domnul președinte are grijă de sănătatea noastră și nu a fost de acord. Și noi avem grijă de sănătatea dumnealui, dar trebuie să înțeleagă că aceste proiecte de hotărâre ce sunt dezbătute în Consiliul Județean interesează tot județul Vrancea, iar cetățenii ne-au mandatat să îi reprezentăm și mulți dintre ei ne urmăresc să vadă ce facem în Consiliul Județean“, a declarat și consilierul județean Vasile Marin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?