Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO: Handbal juniori 2 – Victorie obținută cu lejeritate de gazde!

  • CSM Focșani 2007 – CSS Galați 37-18 (20-10, 17-8)

Formația CSM Focșani 2007: Vișan, Dochioiu – 15, Preda – 1, Apostu – 1, Golea – 9, Andronic, Bouroș, Condrea – 3, Iorga, Tînjală, Popescu – 6, Baciu – 2.

Antrenori, Iulian Neață și Marius Partene

În penultima etapă a Grupei Geografice B a Campionatului Național al juniorilor 2, CSM Focșani 2007 a întâlnit ieri, de la ora 13:00, în Sala Polivalentă, ultima clasată, CSS Galați. Focșănenii nu au dat nici o șansă modeștilor lor adversari și s-au impus la o diferență de 19 goluri, 37-18, câștigând și ambele reprize, ceea ce le-a adus 4 puncte cu care s-au apropiat la doar un punct de ocupanta locului al treilea, ultimul calificant pentru Grupa Valoare. Jocul rezultatelor din ultimele meciuri din grupă îi putea aduce pe tinerii handbaliști de la CSM 2007 în Grupa Valoare. Ploieștenii, de pe locul 3 au jucat acasă ultima lor partidă ieri, de la ora 16:30. Nu s-a întâmplat nimic folositor pentru focșăneni, iar elevii antrenorilor Iulian Neață și Marius Partene vor continua în Grupa Speranță.

Dacă tot veni vorba despre speranță, este de spus că în prima parte a meciului de ieri din Polivalentă, la CSM Focșani 2007 a evoluat internaționalul Alexandru Golea, centrul care a și înscris de 9 ori. Ca și portarul Nikolas Vișan, ambii titulari ai juniorilor 1. Ambii nu au mai jucat în repriza a doua, dar și fără ei în teren echipa a realizat o diferență de scor apropiată celei din prima repriză. Altfel spus, există speranță că juniorii 2 ai CSM 2007 vor putea face față în campionat și fără cei doi care sunt la ultimul sezon la acest nivel competițional. Echipa are jucători cu potențial, iar Iulian Neață și Marius Partene, cărora li se adaugă antrenorul pentru portari, Dan Constantin Rusu, pot să-i ajute să ajungă handbaliști buni pentru formațiile de Divizia A sau de Ligă Națională ale Focșaniului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?