Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Focșănenii revin vineri din cantonamentul de la Poiana Brașov!

  • Azi, CSM 2007 va întâlni pe Tâmpa Brașov, iar sâmbătă, pe Milcovul, va juca în compania Gloriei Buzău

Fotbaliștii de Ligă a III-a ai CSM Focșani 2007 mai au de muncit aproape trei zile în cantonamentul de la Poiana Brașov, început la 1 februarie. A fost – și încă este – o perioadă de pregătire intensă, mai cu seamă fizică în care ”toți jucătorii răspund foarte bine. Mă bucur că sunt cu toții sănătoși”, mi-a spus ieri antrenorul Marius Bratu. Pentru duminică, fusese planificat un joc de verificare care nu a mai avut loc din cauze imputabile gazdelor de la Olimpic Zărnești, care nu au mai trimis autocarul pentru deplasarea la joc a focșănenilor, așa cum fusese înțelegerea. ”Nu mi-a picat deloc bine acest lucru, însă am găsit o altă soluție pentru un amical. Mâine vom juca în compania echipei de Liga a III-a, Tîmpa Brașov. Va fi un meci util, ne va permite reîntâlnirea cu mingea după multele exerciții de forță și alergările din cantonament. Și va fi pe teren sintetic, așa cum se va disputa și primul nostru meci din primăvară, cu Metalul Buzău, în deplasare. Iar sâmbătă, 12 februarie, de la ora 11:00, vom întâlni acasă pe Gloria Buzău. Buzoienii sunt la finalul perioadei de pregătire – vor începe în curând ultima parte a campionatului, așa că va fi pentru noi un meci greu. Îmi va da, însă, posibilitatea să văd unde suntem și, în consecință, să vedem unde și cât mai avem de lucrat în etapa a 3-a de pregătire. Oricum, avem mult de muncă. Între altele, vom continua jocurile de verificare – 7 cu cel de sâmbătă, până la reluarea campionatului”.

Doi noi jucători pentru CSM Focșani 2007!

Pentru că transferurile proiectate înainte de începerea pregătirii pentru primăvară nu s-au finalizat, conducerea echipei a găsit alte variante pentru a acoperi posturile unde este nevoie de jucători. Ca urmare, au fost transferați doi fotbaliști cu bune referințe. De la CSO Filiași a venit Daniel Rogoveanu, mijlocaș de viteză, care poate evolua și în zona centrală ca și în benzi. Are 27 de ani – născut la Filiași, la 30 iulie 1995. În cariera sa a jucat în Liga a II-a, la FC Olt, apoi la Concordia Chiajna, unde a prins un meci în Liga I, Chindia Târgovişte – cu 15 meciuri în sezonul 2017-2018, ACS Poli Timişoara, ”FC U” Craiova, la CSM Slatina. Este un jucător experimentat, ”cu calități bune”, din genul de care Marius Bratu mi-a spus că echipa are nevoie.

De la Flacăra Horezu vine Radu Dobrescu, atacant. Este născut la 15 iunie 2001, a fost format la Sporting Pitești. În campionatul trecut, cu 7 goluri, a fost golgeterul echipei care evoluează în seia a 7-a a campioantului Ligii a III-a. ”Am făcut ceea ce era necesar cu aceste transferuri. Și celelalte echipe cu care concurăm s-au întărit! Nu mă interesează ce fac ele, dar întărirea lotului constituie un factor psihologic important pentru jucătorii noștri care intră în competiție cu formații cu loturi de calitate, Ne dorim să continuăm să facem lucruri frumoase la, cel puțin, nivelul celor de până acum”, mi-a mai spus Marius Bratu.

Foto, Gigi Căldare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?