Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

FOTO! Acțiune a polițiștilor: razie în cartierul Bahne din municipiul Focșani

30 de polițiști și jandarmi au acționat vineri seară în cartierul Bahne din municipiul Focșani pentru creșterea siguranței cetățenilor.
Acțiunea a avut ca scop prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, identificarea persoanelor bănuite de săvârșirea de infracțiuni sau care se sustrag cercetărilor, a persoanelor cunoscute cu un comportament de natură să perturbe ordinea și liniștea publică precum și reducerea riscului rutier.
Vineri seară, în intervalul 19.30-21.30, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică al Poliției Municipiului Focșani, și cei din structurile de poliţie rutieră, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale dar și al jandarmilor au desfăşurat o acţiune în cartierul Bahne din municipiul Focșani, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice, precum şi pentru verificarea respectării măsurilor prevăzute de Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
În cadrul activităților, au fost realizate 4 filtre rutiere, fiind legitimate 110 persoane. De asemenea, au fost efectuate controale la societăți comerciale, fiind verrificată și o sală de jocuri de noroc. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 2200 lei, fiind verificate în trafic aproximativ 70 de autovehicule.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 7 februarie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?