ULTIMA ORĂ! ATENȚIE! Mesaj pe WhatsApp care poate produce daune!

0
5359

„Bună seara tuturor
Ma numesc V(… ) T(…) și sunt din Moldova. În prezent sunt grav bolnav și sunt internat într-un spital din China pentru tratamentul și operația mea medicală. Sufăr de o boală care este cancerul pulmonar și gâtul meu este mereu uscat. Eu și soțul meu ne-am mutat în Franța în 1987. Soțul meu este român din București. A murit azi acum 7 ani. Ne iubim foarte mult și asta m-a afectat și nu m-am recăsătorit niciodată. Nu am fost destul de norocoși să avem copii în viața noastră. Avem o firmă de import de bumbac în Franța tocmai în orașul Landes. Am o sumă de 130000 EUR în contul meu bancar din Franța. Caut un român căruia să-i ofer această sumă pentru a mă ajuta să cinstesc memoria soțului meu înainte de moarte pentru că zilele mele sunt acum numărate pe acest pământ. Acest lucru mi-a fost confirmat de marii medici. Îmi cer scuze dacă povestea mea îți atinge inima, dar tot ceea ce face Dumnezeu este bine.
+22(….)
Contactează-mă prin WhatsApp dacă vrei să mă ajuți să-mi îndeplinesc dorința în țara soțului meu înainte de moartea mea.
https://wa(…)
De asemenea, puteți face clic pe acest link pentru a accesa direct WhatsApp-ul meu.
Să ai frică de Dumnezeu. Mulțumesc ”

În prezent, prin intermediul aplicației WhatsApp, se răspândește acest mesaj.

Ai primit și tu? Cum ai reacționat?

Nu vă lăsați înșelați de mesaje similare!

Citiți foarte atent orice mesaj pe care îl primiți și nu accesați linkuri care vă sunt necunoscute.
Mai mult, reamintiți copiilor, bunicilor sau oricăror cunoștințe care pot fi vulnerabile în fața acestor înșelăciuni să sporească atenția în mediul online.
Un simplu click poate produce daune.

Vă rugăm să distribuiți acest mesaj.

sursă foto și text: Poliția Română

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here