Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

Bărbat cu permisul suspendat, prins conducând cu 110 km/h la Dumbrăveni

Miercuri, 2 februarie a.c., în jurul orei 09:05, polițiștii Serviciului Rutier au oprit în trafic un autoturism care circula pe Drumul Național 2 E 85, în interiorul localității Dumbrăveni, cu viteza de 110 km/h în zonă de limitare 50 km/h. Bărbatul care se afla la volan, în vârstă de 37 de ani, a fost sancționat contravenţional pentru abaterea săvârșită.
În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că acesta are dreptul de a conduce suspendat până la sfârșitul acestei luni. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În jurul orei 15:00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au identificat în trafic un autoturism condus de un bărbat, de 61 de ani, din comuna Dumbrăveni, sat Dragoloveni, pe strada Dealul Cramelor, din localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul avea permisul de conducere anulat din cursul lunii aprilie 2021. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

BULETIN DE PRESĂ IPJ Vrancea, 3 februarie 2022

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?