Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

GALERIE FOTO: Baschet, Liga Națională – Greu, dar posibil ca focșănenii să câștige!

 

  • CSM VSKC Miercurea Ciuc – CSM Focșani 2007 sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 17:00, în Sala Eross Zsolt

           CSM Focșani 2007 va juca sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 17:00, în deplasare, la Miercurea Ciuc, în etapa a doua a returului Campionatului Ligii Naționale de baschet. Întâlnirea are loc la trei zile după victoria din Sala Polivalentă obținută în compania Rapidului București. Am făcut referire la meciul de miercuri seara pentru că însemnat ieșirea focșănenilor dintr-o perioadă în care părea că nimic nu le merge! Au fost înfrângerile, frustrante, din meciurile cu Sibiul și Galațiul, urmate de un prim sfert de partidă dezolant în fața rapidiștilor! Petruț Mihai și jucătorii săi au găsit, cumva, calea spre revenire, au anulat un pasiv de 20 de puncte, cât era la ceva mai mult de trei minute din sfertul al doilea și au câștigat într-un final impresionant, cu spectatorii în picioare.

Adevărata față a echipei Focșaniului este cea din ultimul sfert al partidei cu Rapid, pe care și l-au adjudecat cu 24-16. Însă nu atât scorul a fost important, cât prestația echipei, în ansamblu, potențată de evoluția conducătorului de joc și căpitanului lui Cătălin Petrișor, ca în zilele sale cele mai bune, și a nou venitului Onno Meritt Steger, un american cu clasă, puternic, precis în aruncări, inclusiv de trei puncte, cu viziune a jocului. Decisiv! Antrenorul Petruț Mihai pare a fi dat lovitura aducându-l la Focșani. Iar dacă va avea abilitatea să-l țină în priză, Onno Meritt Steger va fi de mare ajutor echipei.

La Miercurea Ciuc va fi mai greu decât cu Rapid! Chiar dacă raportul victorii/înfrângeri între focșăneni și ciucani este net favorabil primilor, gazdele meciului de sâmbătă vin după un început de an în care au bătut acasă Timișoara și Galațiul, formații în fața cărora CSM 2007 a pierdut! Și, în acest context, pornesc favoriți de această dată. Oaspeții au, însă, așa cum s-a văzut miercuri seara, argument de valoare pentru a pretinde, la rândul lor, și a obține, victoria!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?