Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Primarul Misăilă este izolat la domiciliu

Primarul Cristi Misăilă este izolat la domiciliu după ce soția sa a fost depistată pozitiv cu virusul Covid 19. În urma acestei situații, primarul a condus de acasă ședința de astăzi a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și Urbanism unde a fost avizat Planul de Mobilitate Urbană a Focșaniului.

Tot online, edilul a participat joi la ședința Consiliului de Administrație al Liceului de Arte ”Gh. Tattarescu” Focșani. „Am fost bucuros să constat că noul sediu devine funcțional! Este prima unitate de învățământ pe care noi, focșănenii, am reușit să o construim după Revoluția din 1989. Așa cum am spus de fiecare dată, educația a reprezentat și reprezintă pentru mine o prioritate și toate creșele, grădinițele, școlile, internatele și colegiile pe care le modernizăm sunt dovada acestei preocupări permanente. Focșani, acasă”, a transmis primarul pe pagina sa de Facebook.

Deoarece este vaccinat, edilul trebuie să stea cinci zile în izolare la domiciliu, conform noilor reguli stabilite de autorități. Primarul Cristi Misăilă ne-a precizat că perioada de izolare se va încheia în această sâmbătă și va putea participa la evenimentele care vor fi organizate la Focșani cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române din 24 ianuarie. 

Primarul Cristi Misăilă a trecut prin boală în octombrie 2020 și, ulterior, a fost unul dintre primele persoane publice care s-au vaccinat. Primarul Misăilă a fost unul dintre promotorii acțiunilor de vaccinare ca fiind o soluție care ajută la trecerea mai ușoară prin această boală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?