ULTIMA ORĂ! VIDEO și FOTO! UPDATE! Bărbat rănit, transportat la spital, în urma unui incendiu, pe strada Aleea Școlii din Focșani

0
2519

Un incendiu a fost anunțat astăzi, la o casă aflată pe strada Aleea Școlii din Focșani. La fața locului intervine un echipaj al Detașamentului de Pompieri din Focșani cu o autospecială ASAS și cu modulul SMURD.

Vom reveni cu informații.

UPDATE! Cinci echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani intervin cu 3 autospeciale de stingere și modulul SMURD, pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o gospodărie situată pe strada Aleea Școlii din municipiul Focșani. Proprietarul, în vârstă de 77 ani, a suferit o plagă tăiată la membru superior, fiind preluat și transportat la spital de echipajul SMURD prezent la fața locului.

Incendiul este localizat, se lucrează la lichidare.

UPDATE 2! În urma incendiului au ars: acoperișul unei locuințe pe o suprafață de cca. 70 mp, o anexă în suprafață de cca. 50 mp și bunurile aflate în interior. Cauza probabilă a producerii incendiului este fumatul în locuri nepermise sau neprotejate corespunzător față de materialele combustibile.

Comunicat ISU Vrancea, 20 ianuarie 2022

video și foto: ISU Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here