Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

VIDEO! Un bărbat care face scandal la UPU Focșani, amendat de polițiști

O asistentă medicală de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focșani a fost nevoită ieri să ceară ajutorul poliției, după ce un bărbat a lansat amenințări și injurii la adresa personalului medical. Din ce reiese dintr-o filmare realizată cu telefonul mobil, se pare că acesta era nemulțumit de faptul că i se sugerase că poate apela inclusiv la serviciile medicale ale altei unități sanitare. Incidentul a fost confirmat oficial, reprezentanții Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea precizând că bărbatul în cauză a fost amendat cu 2.000 de lei, aceasta în condițiile în care, până la sosirea oamenilor legii, deja se făcuse nevăzut.

„În cursul zilei de ieri, 18 ianuarie a.c., în jurul orei 16.00, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Focșani au fost sesizați de către un cadru medical cu privire la faptul că, un bărbat adresează injurii în incinta unității de primiri urgențe a spitalului din municipiul Focșani.

Un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului însă bărbatul nu se mai afla în incinta spitalului. Ulterior, acesta a fost identificat în persoana unui bărbat, de 40 de ani, din municipiul Focșani și sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 61/1991, cu amendă în cuantum de 2000 lei.

Până în prezent nu a fost depusă nicio plângere privind săvârșirea vreunei infracțiuni” , a transmis IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?