Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Continuă lucrările de modernizare a străzilor din Golești

Ultimele lucrări conexe la proiectul de asfaltare a străzilor comunei Golești au fost scoase la licitație. Este vorba de realizarea unor șanțuri, rigole carosate și căi de acces către proprietăți. Primăria Golești a scos la licitație pe SEAP proiectul de investiții ”Refacere și modernizare drumuri de interes local, comuna Golesti, județul Vrancea” (etapa a II-a lucrări suplimentare din economii)”. Proiectul are o valoare de aproape un million de lei și este finanțat din bugetul propriu.

Contractul presupune modernizarea unui număr de 6 străzi cu o lungime totală de 1536,87 ml și o suprafață de 1844,24 mp în scopul realizării obiectivului de investiție ”Refacere și modernizare drumuri de interes local, comună Golești, județul Vrancea” (etapa a II-a lucrări suplimentare din economii). Astfel de lucrări vor fi realizate pe străzile: Căprioarei, Ceahlău, Miorița, Vergului, Vasile Alecsandri.

Vă reamintim că Primăria Golești a derulat un amplu proiect de investiții care a vizat asfaltarea a 20 de străzi cu o lungime totală de 7,8 kilometri. Finanțarea a fost asigurată prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) în cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală (PNDR). Valoarea investiției a fost de un milion de euro. Prin proiectul finanțat prin PNDR au fost asfaltate străzile: Fundătura Potecii, Adâncata, Matei Basarab, Mioriței, Mugur, Pionieri, Șoseaua Națională, Tineretului, Căprioarei, Ceahlău, Vergului, Teiului, Florilor, Victoriei, Spiru Haret, Foișor, Vasile Alecsandri, Aurel Vlaicu, Crinului, Pășunii – asimilat DC 212.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?