Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

Proceduri topo-cadastrale pentru construcțiile din cadrul proiectului Vrancea Curată

Societatea AMD TOPOGRAFIE SRL va executa serviciile de întocmire a documentaţiei topo-cadastrale şi intabulare pentru construcțiile din cadrul proiectului ,,Sistem de management integrat al Deșeurilor în județul Vrancea”.

Contractul a fost scos la licitație de Consiliul Județean Vrancea și prevede întocmirea documentaţiei topo-cadastrale şi intabularea pentru 607 construcții din cadrul proiectului menționat. „Obiectul contractului ce va fi atribuit prin prezenta procedură de achiziție publică constă în prestarea serviciilor de întocmire a documentaţiei topo-cadastrale şi intabularea pentru un număr de 607 construcții din cadrul proiectului ,,Sistem de management integrat al Deșeurilor în județul Vrancea”, realizându-se astfel identificarea, măsurarea, descrierea și înregistrarea imobilelor în documentele cadastrale și reprezentarea acestora pe hărți și planuri cadastrale“, se arată în descrierea pe scurt a investiției.

Proiectul „Sistem de Management Integrat al Deşeurilor Solide în Judeţul Vrancea“, cunoscut și sub numele „Vrancea Curată“, are o valoare totală de aproximativ 107 milioane lei și a fost demarat la finele anului 2009, la inițiativa fostului președinte al Consiliului Județean, Marian Oprișan, care a și semnat contractul de finanțare. Proiectul „Vrancea Curată“ a fost întârziat mulți ani de procedurile de achiziție publică, mai exact contestațiile făcute de competitori. Doar la primul contract de lucrări a fost o întârziere de trei ani din cauza contestației și a procesului din instanțele de judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?