Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – CSM Focșani 2007 a început pregătirea pentru sezonul de primăvară!

  • Până la 1 februarie echipa se va pregăti la Focșani după care va urma cantonamentul la Poiana Brașov în perioada 1-11 februarie; primul amical va fi la 12 februarie, cu Gloria Buzău, pe Milcovul

Echipa de fotbal de Liga a III-a a CSM Focșani 2007 s-a reunit ieri, de la ora 11:00, la stadionul Milcovul pentru a începe pregătirea în vederea participării la ultima parte a campionatului – încă trei etape din sezonul regular, jocurile din play-off și cele de la barajul pentru promovare. Proximul meci de campionat este programat pentru 12 martie, când focșănenii vor întâlni în deplasare pe Metalul Buzău. Până atunci mai sunt aproape două luni, timp în care CSM 2007 va avea antrenamente pe stadionul Milcovul, un cantonament montan și șapte jocuri de pregătire-verificare. Până la 30 ianuarie, fotbaliștii vor face câte un antrenament zilnic, exceptând duminica, iar săptămâna viitoare, marți și joi, vor fi câte două ședințe de pregătire. Vor fi antrenamente mixte – fizice și cu mingea, așa cum mi-a spus antrenorul principal Marius Bratu. În aceeași perioadă, va fi făcută și vizita medicală, iar la 1 februarie echipa urmează să plece în cantonamentul de la Poiana Brașov unde se va pregăti până la 11 februarie. La revenirea acasă, la 12 februarie, CSM Focșani 2007 va juca primul amical al iernii, pe stadionul Milcovul, cu divizionara de Liga a II-a, Gloria Buzău.

Din lotul cu care echipa a început campionatul, au plecat trei jucători, au venit doi și sunt în probe alți jucători!

Din lotul cu care CSM 2007 a început campionatul au plecat trei jucători: Pădureț – și Ciochină, ambii veniți de la CS Dinamo București și Agafiței. Pădureț, ”un copil în care cred și care poate urca în fotbal”, cum mi-a spus Marius Bratu, a plecat de la Focșani după câteva etape din tur, iar Ciochină, care a ajutat în bună măsură la bunele prestații din cele 15 etape parcurse din campionat, revine la CS Dinamo, formație care își propune să promoveze în Liga a III-a. A revenit la echipă Taciuc, după marea remaniere de la ultima clasată din Liga a II-a, Dacia Unirea Brăila, unde s-a legitimat în vara trecut în urma rezilierii contractului cu CSM 2007. O altă revenire este ce a lui Cătălin Costin, fostul golgeter al Focșaniului. Sunt în probe mijlocașul Gicu Iordache, fost jucător al LPS Galați și al Daciei Unirea Brăila și care a jucat în ultimii ani în Anglia și golgeterul grupei A a Superligii Vrancei, Claudiu Tobă, de la CSM Adjud 1946. În pregătire sunt și mai mulți juniori, dintre care, unii, au debutat în Liga a III-a în sezonul de toamnă 2021. Antrenorul Marius Bratu mi-a spus că este în discuții cu un jucător important, experimentat, conducător de joc, pentru a evolua la mijlocul terenului alături de Sorin Săpunaru. Și că speră ca acesta să dea repede un răspuns pentru a se integra în programul de pregătire al echipei.

Obiectiv – formarea unei echipe competitive, care să se bată la promovare!

Marius Bratu, antrenorul sub coordonarea căruia CSM Focșani 2007 a obținut cea mai bună clasare – și cel mai mare număr de puncte raportat la numărul de etape de când este în Liga a III-a, mi-a declarat că își dorește ca echipa Focșaniului să joace un fotbal frumos, consistent, care să înscrie mult ”când o adversară pleacă de pe Milcovul cu doar patru goluri primite să zică mersi” și care să mulțumească spectatorii. Iar dacă va fi ca promovarea să se producă la finalul acestui campionat va fi foarte bine. Dacă nu, consolidarea echipei va continua, cu obiectivul de promovare pentru viitorul campionat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?