Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Autorul omorului de la Odobești a fost arestat. El și-a omorât în bătaie concubina pentru că aceasta i-a jignit fosta nevastă

Bărbatul de 57 de ani care pur și simplu și-a ucis în bătaie concubina duminică seara, a fost arestat pentru 30 de zile. Conflictul dintre cei doi a fost unul spontan, pe fondul consumului de alcool, în condițiile în care inculpatul nu este cunoscut cu antecedente penale, era muncitor zilier în construcții și până acum nu ar fi creat probleme în comunitate. Surse din cadrul anchetei spun că furia bărbatului s-ar fi iscat în momentul în care, aflați împreună pe stradă, concubina sa ar fi făcut anumite afirmații referitoare la fosta soție a acestuia. Inculpatul a considerat jignitoare vorbele femeii, astfel că a început să o lovească fără milă. Femeia de 56 de ani a căzut, iar inculpatul a continuat să o lovească cu furie cu pumnii în cap, ținând-o în același timp imobilizată cu mâinile de gât. Mai mult, femeia a fost lovită și în coaste, una dintre acestea perforându-i plămânii. Ulterior, victima a fost abandonată în mijlocul parcării din spatele fostului restaurant Number One din Odobești, iar bărbatul a plecat la domiciliul său.

Oamenii legii au fost alertați de un bărbat care locuia în zonă, căruia la rândul său îi spusese soția că, în stradă, este o femeie plină de sânge. Într-adevăr, victima avea capul sfărâmat și, din cauza coastei care îi străpunsese plămânii, sângera pe gură. Bărbatul a fost identificat la scurt timp, iar luni dimineață, după audiere, a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, au venit și rezultatele preliminare de la Serviciul de Medicină Legală, care au relevat că există o legătură de cauzalitate între deces și loviturile primite de femeie. Date fiind probele strânse până acum, în cursul după-amiezii de ieri, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea au înaintat instanței referatul cu propunere de arestare preventivă pe numele bărbatului. „(…) admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea și în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului (…), cercetat pentru omor, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 17.01.2022 până la data de 15.02.2022, inclusiv. Dispune încunoștințarea unui membru al familiei inculpatului ori o a altei persoane desemnată de acesta, despre arestarea preventivă. Cu drept de contestaţie în termen de 48 ore de la comunicare”, se arată în încheierea instanței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?