ULTIMA ORĂ! UPDATE! Bărbatul bănuit de uciderea femeii din Odobești a fost prins

0
9999

Biroul de presă al IPJ Vrancea a anunțat în această dimineață că bărbatul bănuit de săvârșirea crimei de la Odobești a fost identificat în cursul nopții și reținut pentru 24h. „Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea”, au precizat polițiștii.

Vă reamintim că o femeie de 56 de ani a fost omorâtă în bătaie și abandonată în mijlocul parcării din spatele fostului restaurant Number One din Odobești. Polițiștii care au ajuns la fața locului au securizat zona, aducând cu ei și un câine de urmă.

„Duminică seară, în jurul orei 19:00, poliţiştii din Odobești au fost sesizaţi prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că, într-o parcare din localitate se află o femeie inconştientă. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliției Orașului Odobești, specialiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale precum şi un echipaj medical. Din păcate, femeia de 56 de ani, din Odobești a decedat la spital. În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul”, se arăta în comunicatul de presă transmis azi-noapte de IPJ Vrancea.

UPDATE! Principalul suspect în cazul crimei de la Odobești este un bărbat în vârstă de 57 de ani, care se pare că era concubinul victimei. Femeia ucisă ieri nu avea ocupație și era cunoscută drept o consumatoare de băuturi alcoolice. Cercetările sunt în curs, suspectul reținut azi noapte recunoscând parțial faptele, anume că a existat un conflict între el și concubina sa. În acest moment, anchetatorii așteaptă rezultatele preliminare de la Serviciul de Medicină Legală, însă este de așteptat ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse și alte măsuri pe numele bărbatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here