Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

UPDATE! GALERIE FOTO! Loc de joacă incendiat în cartierul ANL din Sud

Un loc de joacă de pe strada Ulmului a fost incendiat, azi noapte, în municipiul Focșani. Locul de joacă este amplasat între blocurile ANL din cartierul Sud abia fusese finalizat și încă nu era recepționat de administrația locală. Incendiul a fost anunțat de un locatar de la blocul vecin care a auzit zgomote în zonă. La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri și de poliție.

Din fericire, incendiul nu s-a extins la blocurile ANL care se află la câțiva metri. Urmează procedura de identificare a persoanelor care au dat foc, pornind de la imaginile camerelor video amplasat pe această stradă.

UPDATE! Un echipaj de pompieri militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a fost mobilizat, după ce un apel la numărul 112  primit în jurul orei 04:20, anunța un incendiu la un spațiu de joacă situat pe str. Ulmului din municipiul Focșani. Ajunși la locul indicat, pompierii au localizat și au lichidat,  în cel mai scurt timp, incendiul ce se manifesta la locul de joacă, pe o suprafață de 6 mp. Cauza probabilă a incendiului: folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. (Comunicat ISU Vrancea, 14 ianuarie 2022)

UPDATE 2! Locul de joacă din Cartierul ANL Sud a fost incendiat!

Un act de vandalism de o gravitate rară, a avut loc din păcate în Municipiul Focșani!
În cursul nopții de joi spre vineri, 13 spre 14 ianuarie 2022, a avut loc un act de vandalism de o gravitate rară, din păcate!

Locul de joacă din Cartierul ANL Sud, NOU-NOUȚ, a fost incendiat de o mână criminală, așa cum au putut constata cei de la ISU Vrancea.

sursă foto: Primăria Municipiului Focșani


Locul de joacă nici măcar nu era recepționat, dar considerăm că este inadmisibil ca bunurile publice sau private să fie distruse!
Poliția a deschis un dosar penal și face cercetări pentru a identifica autorul sau autorii.
Având în vedere cele întâmplate, Primarul Cristi Valentin Misăilă a solicitat Direcției managementul proiectelor și investițiilor din cadrul Primăriei un studiu prin care să poată fi amplasate în oraș camere de supraveghere video într-un număr suficient de mare pentru evitarea unor astfel de incidente viitoare!
Bunurile publice sau private trebuie protejate cu orice preț!
Edilul Misăilă speră ca Poliția să îi prindă cât mai curând pe făptași, dar totodată atrage atenția că pentru a descuraja astfel de evenimente este nevoie de implicarea întregii comunități!
Pe această cale, Primarul face un apel la cetățeni să anunțe de urgență autoritățile atunci când văd că cineva distruge un bun public sau privat!


Sunați la 112❗️
Vandalismul ne afectează pe toți și doar împreună îl putem stopa❗️

sursă text : Primăria Municipiului Focșani

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?