Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611
Ediția: Miercuri 24 aprilie 2024 Nr. 6611

GALERIE FOTO: Volei junioare 1 – Fetele Focșaniului reîncep acasă campionatul!

Echipa de volei junioare a CSS Focșani va reveni în Campionatul Național cu partida din etapa a 7-a pe care o va disputa duminică, 16 ianuarie, de la ora 12:00, în compania CSM Râmnicu Sărat, în Sala Liceului cu Program Sportiv. Fetele Focșaniului se află, după șase etape, pe locul al doilea al clasamentului, după CSS Bacău. CSS Focșani a câștigat în tur cu 3-0 întâlnirea cu CSM Râmnicu Sărat, cu 3-2 pe cea cu ACS Penicilina Iași, cu 3-1 pe cea cu ASC Bravol Brașov, cu 3-0 pe cea cu LPS CSS Piatra Neamț. Singura înfrângere a fost cea de la Bacău, cu 2-3, partida retur dintre cele două formații urmând să aibă loc la Focșani la 13 februarie. În prima rundă a returului, în decembrie anul trecut, voleibalistele focșănence s-au impus cu 3-2 la Iași, în fața Penicilinei. Până la finalul sezonului regular, CSS Focșani va mai juca, la 30 ianuarie, în deplasare cu Bravol Brașov și la 27 februarie, la LPS CSS Piatra Neamț.

Clasamentul după șase etape: 1. CSS Bacău – 17 puncte; 2. CSS Focșani – 14 puncte; 3. LPS CSS Piatra Neamț – 9 puncte; 4. ACS Penicilina Iași – 8 puncte; 5. ASC Bravol Brașov – 6 puncte; 6. CSM Râmnicu Sărat – zero puncte.

Pregătire cu cantonament la munte și antrenamente la Focșani

Pentru partea a doua a campionatului junioarelor – ca și a campionatului Diviziei A2, fetele Focșaniului s-au pregătit în perioada 19-28 decembrie la Borzont, în Harghita, unde au avut condiții de antrenament foarte bune și unde au făcut acumulări fizice importante pentru ceea ce urmează în cele două campionate în care sunt angrenate. La Borzont le-a găsit și perioada Sărbătorilor Crăciunului pe care le-au petrecut nu doar antrenându-se, ci și bucurându-se de darurile primite de la Moșul pentru că au fost foarte harnice, ascultătoare și au făcut o bună performanță în 2021. Revenite la Focșani, după sărbătoarea Anului Nou 2022, și-au continuat pregătirea în Sala Liceului cu Program Sportiv, acolo unde vor și juca meciurile de acasă și se vor bucura de susținerea unui public generos în aplauze și încurajări, cu siguranță, meritate! Accesul publicului în Sala LPS va fi permis și duminică, 16 ianuarie, la meciul cu CSM Râmnicu Sărat. Vor putea asista la joc, în limita a 50 la sută din locurile din sală, doar persoanele care dețin Certificat verde sau test antigen negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?