Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

VIDEO și FOTO! Au răsunat, din nou, colindele la IPJ Vrancea

Ca în fiecare an, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea este gazda mai multor grupuri de colindători. De la mic la mare, cu vocile încărcate de emoţie, colindătorii vin să vestească naşterea Domnului Isus, aducând o bucurie aparte în sufletele poliţiştilor.

Speranța rămâne vie în vremuri de pandemie iar acest fapt a fost întărit în prag de sărbători de copiii de la ”Rapsodia Vultureană”, ”Corul Parohiei Irești” dar și de colegii noștri de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea.

Îmbrăcaţi în frumosul port popular, copiii celor două grupuri de colindători ne-au transpus, prin colind, în atmosfera Crăciunului.

Ne-au colindat de asemenea şi colegii jandarmi iar în acest an, poate mai mult ca în alții, vocile colindătorilor au sunat mai puternic, colindele fiind auzite de toți polițiștii aflați în sediul IPJ Vrancea.

Şeful inspectoratului, domnul comisar șef de poliție Remus Nica le-a mulţumit colindătorilor în numele poliţiştilor vrânceni şi, conform obiceiului din străbuni,  le-a oferit tuturor tradiţionalele fructe și colaci. Le-a urat  apoi, atât lor cât şi familiilor lor sărbători cu multă lumină, sănătate și binecuvântări divine, asigurându-i totodată că şi în acest an vor fi la datorie pe tot parcursul sărbătorilor de iarnă, pentru liniştea şi siguranţa comunităţii.

Comunicat IPJ Vrancea, 24 decembrie 2021

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?