Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

FOTO! Accident la ieșire din Focșani spre Odobești. Cinci persoane rănite, printre care doi minori

Un accident rutier a fost anunțat în această dimineață prin apel la 112, la ieșire din Focșani spre Odobești.
Din primele informații, se pare că un șofer a pierdut controlul volanului și a ieșit cu mașina în afara șoselei, în curtea unei societăți comerciale, încercând să evite un autoturism angajat, din sens opus, într-o depășire.
Potrivit martorilor, în mașină se aflau cinci persoane, printre care și „doi copii care sângerau la cap”.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea ne-a comunicat că este vorba despre un accident rutier ușor, în urma căruia cinci persoane au fost transportate la spital, pentru investigații, respectiv o fată de 16 ani și un băiat de 13 ani, precum și trei adulți: bărbat 63 ani, femeie 34 ani și conducător auto 50 ani.

„Pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs în această dimineață pe DN2 M, între localitățile Focșani și Odobești. În urma accidentului au rezultat 5 victime, neîncarcerate. Un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani a intervenit cu 1 ambulanță SMURD și a preluat un bărbat în vârstă de 63 de ani. Celelalte 4 victime, dintre care 2 adulți și 2 minori, au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea”, a transmis, în urmă cu putin timp, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?