Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612
Ediția: Joi 25 aprilie 2024 Nr. 6612

Unul drogat, doi băuți, la volan. Polițiștii vrânceni atrag atenția că „alcoolul la volan vă poate costa viața sau libertatea”

BULETIN DE PRESĂ

La data de 8 decembrie a.c., în jurul orei 18:20, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au depistat în trafic un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Jitia în timp ce conducea o autoutilitară pe Drumul Național 2 R Vintileasca, deși se afla sub influența alcoolului.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest care a indicat un rezultat de 1,00 mg / l alcool pur în aerul expirat.

Aseară, în jurul orei 21.05, polițiștii Serviciului Rutier-Compartiment DN 2 Vidra au depistat un bărbat, de 29 de ani, din comuna Tulnici, în timp ce conducea un autoturism în afara localității, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași seară, în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani au depistat un bărbat de 25 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din municipiu deși avea dreptul de a conduce suspendat.

În urma testării, șoferul a fost depistat pozitiv la poziția THC 5, cannabis. De asemenea, în urma verificărilor, s-a constatat că acesta avea permisul suspendat.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Alcoolul la volan vă poate costa viața sau libertatea!

Orice accident, rănire sau deces cauzate de consumul de alcool pot fi evitate!

Comunicat IPJ Vrancea din 9 decembrie 2021

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?