Primăria Mărășești organizează campania umanitară „Împreună suntem Moș Crăciun“, ediția a II-a

0
357

Primăria Orașului Mărășești, în parteneriat cu Radio DEEP Romania, te invită să te implici în campania umanitară de Crăciun denumită „Împreună suntem Moș Crăciun“, ediția a II-a. Campania se va derula în perioada 7 decembrie – 21 decembrie 2021, iar persoanele care doresc să se implice pot dona alimente, hăinuțe și jucării la sediul Primăriei Mărășești, urmând ca aceste ajutoare să fie împărțite persoanelor nevoiașe în perioada 22 – 24 decembrie.

„Primăria Orașului Mărășești în parteneriat cu Radio DEEP Romania, te invită să fii alături de noi și în acest an pentru încă un episod minunat din campania noastră umanitară de Crăciun: “Împreună suntem Moș Crăciun, ediția a II-a”. În preajma sărbătorilor de Crăciun, imaginea unei mese bogate rămâne doar un vis pentru familiile nevoiașe. Copii care nu au văzut niciodată jucării sub brad, bătrâni care nu au primit niciodată un cadou. Din păcate, la ei ajunge mai greu sania lui Moș Crăciun. Această perioadă a anului stârnește în multă lume un sentiment de bunătate, de bucurie. Împreună vrem să facem posibil ca și cei mai nevoiași dintre noi să poată simți aceste sentimente, vrem să aducem un zâmbet și un strop de fericire în inimile lor.

Împreună vrem să fim Moș Crăciun! Ne-am propus să pregătim cât mai multe cadouri ce constau în dulciuri, jucării, haine și alimente, pentru aceste familii nevoiașe. În intervalul 7 decembrie – 21 decembrie 2021, Primăria Orașului Mărășești, alături de partenerii noștri și de oricine vrea să aducă bucurie și speranță în sufletele oamenilor, vom strânge alimente, hăinuțe și jucării la sediul instituției noastre, urmând a fi împărțite în intervalul 22 – 24 decembrie, pe raza orașului Mărășești și satele adiacente, cu respectarea tuturor măsurilor de prevenție împotriva Covid-19“, se arată în anunțul postat pe pagina de facebook a Primăriei Mărășești.

Pentru detalii suplimentare puteți suna la tel. 0237 260 150, Primăria Orașului Mărășești, sau 0767 520 655, Dobîrcianu Alin, Radio DEEP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here