Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Ediția: Vineri 29 martie 2024 Nr. 6593

Handbal, Cupa Europeană EHF – Focșănenii își vor afla astăzi adversarii din turul al patrulea!

  • Tragerea la sorți va avea loc astăzi, 7 decembrie, la ora 12:00 și va putea fi urmărită pe canalul pe YouTube Home of Handball.

În Cupa Europeană EHF vor continua cursa pentru trofeu 16 formații, cele mai multe, câte trei din România și Rusia, câte două din Cehia și Suedia. Vor evolua în runda a 4-a patru foste câștigătoare ale competiției – AHC Potaissa Turda care a luat trofeul Challenge Cup în 2018, SKA Minsk din Belarus, în 2013 și IFK Skövde HK din Suedia în 2004. Iar Drammen HK din Norvegia a cîștigat City Cup în 1996.

Echipele au fost împărțite în două grupe pentru tragerea la sorți care va avea loc sorți va avea loc marți, 7 decembrie, la ora 12:00, la biroul EHF din Viena și va fi transmisă în direct pe canalul YouTube Home of Handball. Nu va exista protecție de țară la tragerea la sorți, ceea ce înseamnă că echipele din Republica Cehă, România, Rusia și Suedia s-ar putea întâlni cu echipe din aceeași țară în runda a 4-a!

Componența celor două grupe:

1 – Talent tym Plzenskeho kraje (Cehia), AC PAOK (Grecia), Drammen HK (Norvegia), Nærbø IL (Norvegia), AHC Potaissa Turda, HC Victor (Rusia), HSC Suhr Aarau (Elveția), IFK Skövde HK (Suedia).

2 – SKA Minsk (Belarus), HCB Karvina (Cehia), Handball Esch (Luexemburg), CSM Focsani 2007, CS Minaur Baia Mare, SKIF Krasnodar (Rusia), SGAU-Saratov (Rusia), Alingsås HK (Suedia).

Așadar, CSM Focșani 2007 nu va putea întâlni pe Minaur Baia Mare, dar sorții i-o pot oferi ca adversară pe Potaissa Turda. Însă oricare dintre celelalte competitoare din prima grupă este foarte puternică, pe măsura nivelului la care au urcat în Cupa Europeană EHF, ediția 2021-2022! Meciurile primei manșe a rundei a 4-a vor avea loc în zilele de 12/13 februarie 2022, turul iar returul va fi o săptămână mai târziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?